Η Φαίη Σκορδά με τα μποτάκια που θες και εσύ να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου & θα φοράς όλες τις ώρες
G-Fashion

Η Φαίη Σκορδά με τα μποτάκια που θες και εσύ να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου & θα φοράς όλες τις ώρες

Η Φαίη Σκορδά, στο πέρασμα των χρόνων έχει διαμορφώσει το δικό της στυλ σε ό,τι αφορά τις εμφανίσεις της και το σίγουρο είναι πως είναι από τις γυναίκες που τους αρέσει να έχουν ένα item στην γκαρνταρόμπα τους που θα μπορούν να φορούν όλη την ημέρα. 

Γυναίκα πολυάσχολη που επιβάλλεται να είναι πάντα κομψή και περιποιημένη σε κάθε της εμφάνιση, ακόμα και για να πάει για ψώνια, η όμορφη παρουσιάστρια δείχνει να έχει βρει το ζευγάρι εκείνο από μποτάκια που μπορεί να φοράει σχεδόν όλες τις ώρες.

Με αυτά εμφανίστηκε σε βόλτα της για ψώνια στην καρδιά της Αθήνας όπου φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη.

Έχοντας επιλέξει ένα υπέροχο μίνι φόρεμα σε πολύ απλή γραμμή το οποίο όμως απογείωσε με ένα oversized λευκό πουκάμισο, η Φαίη Σκορδά μας έκανε να ζηλέψουμε τα ψηλοτάκουνα ankle boots της. Μαύρα στο χρώμα αλλά και με μία πολύ διακριτική φιάπα ώστε να μετριάζεται το ύψος του τακουνιού, η παρουσιάστρια περπατούσε στους δρόμους της Αθήνας σαν να φορούσε αθλητικό φλατ παπούτσι.

Κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται και για πολύ άνετα παπούτσια που μπορεί να φοράει η Φαίη Σκορδά όλες τις ώρες της ημέρας χωρίς καν να κουράζεται.

Κοινώς πρόκειται για παπούτσια που σίγουρα θα θέλετε να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και να συνδυάζετε με πολλά διαφορετικά outfits κατά τη διάρκεια τη ημέρας. Δείτε φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved