Σοκ στον χώρο της μόδας! Αυτοκτόνησε το διάσημο μοντέλο «Zombie Boy»
Models

Σοκ στον χώρο της μόδας! Αυτοκτόνησε το διάσημο μοντέλο «Zombie Boy»

Αυτοκτόνησε το διάσημο μοντέλο «Zombie Boy» ή κατά κόσμον Rick Genest. Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του στη συνοικία Plateau Mont Royal στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Είχε συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας και είχε γίνει γνωστός για την εκκεντρική του εικόνα επειδή είχε καλυμμένο ολόκληρο το σώμα του με τατουάζ. Για τον λόγο αυτό του δόθηκε και το όνομα «Zombie Boy».

Ο Rick Genest έδωσε τέλος στην ζωή του την Τετάρτη, αλλά η είδηση του θανάτου του έγινε σήμερα γνωστή. Στις 7 Αυγούστου θα γιόρταζε τα 33α γενέθλιά του.

Στην ηλικία των 15 ετών, το μοντέλο ανακάλυψε ότι είχε έναν όγκο στον εγκέφαλο. Οι γιατροί του είχαν πει ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες είτε να πεθάνει είτε να μείνει παραμορφωμένος.

«Μάλλον αυτό μου προκάλεσε μια εμμονή με το νοσηρό και το μακάβριο. Τελικά υποβλήθηκα στην εγχείρηση αφαίρεσης του όγκου χωρίς να αποκτήσω ούτε ένα σημάδι, όμως από τότε συνειδητοποίησα ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην εκπληρώσω το όνειρό μου να γεμίσω τατουάζ και να κάνω αλλαγές στο σώμα μου», είχε πει σε συνέντευξή του στη Mirror.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved