Βικτώρια Καρύδα: Η καλλονή του My Style Rocks και η τραγωδία μετά τη δολοφονία του άντρα της
Models

Βικτώρια Καρύδα: Η καλλονή του My Style Rocks και η τραγωδία μετά τη δολοφονία του άντρα της

Ο άντρας που δολοφονήθηκε χθες βράδυ στη Βούλα, ήταν ο σύζυγος της Βικτώριας Καρύδα, της παίκτριας του My style rocks.

Η είδηση ότι ο άντρας που δολοφονήθηκε στην Βούλα είναι ο σύζυγός της έπεσε σαν βόμβα στο οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Γιάννης Μακρής βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας, έπειτα από τέσσερις σφαίρες που δέχτηκε από τους δράστες.

Ο Γιάννης Μακρής, ο οποίος ήταν επιχειρηματίας, είναι ο σύζυγος της Βικτώρας Καρύδας. Μάλιστα, η παίκτρια του My style rocks συχνά αναφερόταν σε εκείνον και στο πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν αρκετά χρόνια και τον Αύγουστο του 2016 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο με παρανυφάκια τα δυο παιδιά τους. Τότε, η Βικτώρια Καρύδα είχε πει για τον σύζυγό της.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου και έχουμε μαζί δύο υπέροχα παιδάκια. Ήταν τρελαμένα τα παιδάκια μας στον γάμο. Δεν ήξεραν τι γινόταν. Ήταν πολύ χαρούμενα. Είχαμε κάνει πολιτικό γάμο πριν από χρόνια, αλλά κάναμε φέτος θρησκευτικό γιατί περιμέναμε να γίνει καλά ο πεθερός μου, ο οποίος είχε κάποια προβλήματα υγείας. Είχε πρόβλημα με την καρδιά του και είχε κάνει μεγάλη εγχείρηση. Θέλω και τρίτο παιδί, αλλά θέλω να μεγαλώσουμε πρώτα τα μικρούλια. Τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά σίγουρα, αλλά χρειάζεται και υπομονή, γιατί είναι ζωηρά. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας είναι η οικογένεια και τα παιδιά μας»

Την ώρα που ο 46χρονος επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός από τις τέσσερις σφαίρες των δύο εκτελεστών έξω από το σπίτι του στη Βούλα γύρω στις 20:30, η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week. Μάλιστα, οι συγγενείς της την καλούσαν στο κινητό της τηλέφωνο για να την ενημερώσουν, αλλά δεν κατάφεραν να την βρουν, με αποτέλεσμα να πάνε στο Ζάππειο και να της πουν ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε. Στο άκουσμα της είδησης, η Βικτώρια Καρύδα κατέρρευσε.

Ο Γιάννης Μακρής έπρεπε να πάει σε μια επαγγελματική υποχρέωση και έτσι αναγκάστηκε ν' αφήσει τα δυο παιδιά τους σε ένα φιλικό σπίτι δίπλα από το δικό τους. Μάλιστα, όταν εκείνα άκουσαν τους πυροβολισμούς και στην συνέχεια είδαν τον κόσμο να φτάνει στο σημεία, άρχισαν να ρωτάνε τι έχει συμβεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved