Θρίλερ με νεκρό μοντέλο!
Models

Θρίλερ με νεκρό μοντέλο!

Νεκρό στο σπίτι του λίγες ώρες μετά από μυστηριώδη ανάρτησή του, βρέθηκε 37χρονo μοντέλο και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Η Αλι Μακ Ντόνελ, η οποία θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα top models της Ιρλανδίας, όπως αναφέρει η espresso, πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος φίλους, συγγενείς και συναδέλφους της.

Λίγες ώρες προτού γίνει γνωστή η τραγική είδηση, η Μακ Ντόνελ είχε αφήσει να εννοηθεί με ανάρτησή της στο facebook ότι κάποιος της είχε μιλήσει άσχημα. «Γιατί να μην υπάρχει πρόβλημα όταν ένας άντρας αποκαλεί μια γυναίκα χοντρή και άσχημη;» είχε γράψει, χωρίς να ξεκαθαρίζει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα σε ποιον αναφερόταν ή πότε συνέβη το εν λόγω περιστατικό.

Η αστυνομία, παρόλο που έκρινε ότι ο θάνατός της δεν μπορεί να θεωρηθεί ύποπτος, καλεί για κατάθεση άτομα που ήρθαν τελευταία σε επαφή μαζί της, δίνοντας διαστάσεις θρίλερ στη υπόθεση αναφορικά με το αν υπάρχουν «κρυμμένα» μυστικά γύρω από τον θάνατό της.

«Δεν πιστεύεται ότι εμπλέκεται τρίτος στον θάνατό της, όμως όποιος είχε επικοινωνήσει πρόσφατα μαζί της θα κληθεί να καταθέσει στις Αρχές» αναφέρει πηγή μέσα από την ιρλανδική αστυνομία, προσθέτοντας ότι φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved