Carla Brouni- Bella Hadid: Η απίστευτη ομοιότητα τους σοκάρει
Models

Carla Brouni- Bella Hadid: Η απίστευτη ομοιότητα τους σοκάρει

Τι κι αν γεννήθηκαν με διαφορά τριών δεκαετιών; Οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. 

Οι χρήστες των social media «ορκίζονται» ότι η Κάρλα Μπρούνι και η Μπέλα Χαντίντ θα μπορούσαν να είναι χαμένες δίδυμες αδερφές.

Αιτία στάθηκαν οι αναρτήσεις του λογαριασμού @celebface στο Instagram, με φωτογραφίες των δύο γυναικών δίπλα δίπλα, όπου οι μεταξύ τους ομοιότητες είναι ομολογουμένως εντυπωσιακές, ιδιαιτέρως από την περίοδο των 90s, όπου η Μπρούνι είχε σχεδόν την ίδια ηλικία με τη Χαντίντ. Από τη μύτη ως τα χείλη και τα ζυγωματικά τους αλλά και τις πόζες τους μπροστά από τον φωτογραφικό φακό, οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι αυτές οι δύο γυναίκες έχουν περισσότερα κοινά από την καριέρα τους στο μόντελινγκ.

Η ομοιότητά τους δεν έχει περάσει απαρατήρητη ούτε από άλλα μέσα. Το αυστραλιανό «Harper's Bazaar» τις έχει αποκαλέσει κατά το παρελθόν «δίδυμες», το βρετανικό «Elle» έχει κάνει λόγο για «αλλόκοτη ομοιότητα» και το «W» αστειεύεται σχετικά με θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν τα δύο μοντέλα να είναι στην πραγματικότητα το ίδιο πρόσωπο.

Ακόμα και η ίδια η Κάρλα Μπρούνι όμως έχει σχολιάσει την ομοιότητά της με τη Χαντίντ παλαιότερα ανεβάζοντας κοινή selfie τους και γράφοντας: «Μήπως έχω κρυφή κόρη;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved