Λένα Παπαρρηγοπούλου: Μια Σταρ Ελλάς σύμβουλος σε Υπουργείο
Models

Λένα Παπαρρηγοπούλου: Μια Σταρ Ελλάς σύμβουλος σε Υπουργείο

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου από τον Ιανουάριο βρίσκεται στο επιτελείο του υφυπ. Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη.

Μία εντυπωσιακή παρουσία, με αναλογίες μοντέλου και γαλαζοπράσινα μάτια, περνάει κάθε πρωί το κατώφλι του νεοκλασικού μεγάρου του υπουργείου Εξωτερικών, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, προκαλώντας θαυμασμό, αλλά και απορίες.

Όσοι την έχουν συναντήσει από κοντά έχουν να λένε για μια σεμνή παρουσία, με ιδιαίτερα θετική αύρα και για μια πολύ όμορφη κοπέλα. Πρόκειται για την εστεμμένη με τον τίτλο Μις Σταρ Ελλάς 2002 Λένα Παπαρρηγοπούλου, όμως αρκετά από τα στελέχη της έδρας της ελληνικής διπλωματίας απορούν για την καθημερινή παρουσία της εκεί, καθώς δεν γνωρίζουν ότι από τις αρχές Ιανουαρίου αποτελεί μέλος του επιτελείου του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη.

Η ένταξη ενός μοντέλου στη στελεχική ομάδα του γραφείου ενός μέλους της κυβέρνησης μπορεί να μη συνηθίζεται, ωστόσο η όμορφη Λένα αξιοποίησε στην περίπτωση αυτή την ακαδημαϊκή της κατάρτιση. Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο, είναι χρήσιμη στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών, που έχει στην αρμοδιότητα του τα θρησκευτικά θέματα. Συγκεκριμένα, στο υπουργικό χαρτοφυλάκιο του ο κ. Μπόλαρης έχει τις αρμοδιότητες του ενιαίου διοικητικού τομέα Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Διπλωματίας του υπουργείου Εξωτερικών αλλά και τη Διεύθυνση Θρησκευτικών και Εκκλησιαστικών Υποθέσεων.

Όσο για την ενασχόληση της Λένας Παπαρρηγοπούλου με το μόντελινγκ, φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν. Συμμετέχοντας σε ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή, εκείνη την εποχή, στη χώρα μας πρακτορεία μοντέλων, το Αce Models, στέφθηκε το 2002 Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤΙ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την πολλά υποσχόμενη κατάξανθη και σέξι Κατερίνα Γεωργιάδου. Οταν, μάλιστα, ανακοινώθηκε ότι θα έπαιρνε μέρος στα καλλιστεία, στα τηλεοπτικά κανάλια ξέσπασε έντονος θόρυβος, με ιερείς να αντιτίθενται στη συμμετοχή της στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Τι είχε συμβεί; Κάποιοι ρασοφόροι έκριναν λάθος να πάει σε διαγωνισμό ομορφιάς μια θεολόγος. Η ίδια, ωστόσο, δεν απάντησε ποτέ σε αυτές τις επιθέσεις. Απέφευγε ακόμα και να τις σχολιάσει, ενώ δεν ξεχνούσε να λέει πόσο πολύ θαύμαζε τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Την ίδια περίοδο, εκπροσώπησε τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος. Ακολούθησαν συμμετοχές της σε επιδείξεις μόδας ορισμένων εγχώριων οίκων και φωτογραφήσεις για περιοδικά, με την ίδια να προσπαθεί να τις αποφύγει. Ωστόσο, το ενδιαφέρον της για το μόντελινγκ άρχισε να ατονεί. Ετσι, προτίμησε να επιστρέψει στις σπουδές και στα διαβάσματα της, κάνοντας μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, δείχνοντας ότι την ενδιέφερε περισσότερο η θεολογία. Παράλληλα, το σεμνό και low profile κορίτσι, με καλή ανατροφή, πατέρα δικηγόρο με ειδίκευση στα ζητήματα Αστικού Δικαίου, ξεκίνησε να εργάζεται στο Μuseum Shop του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς.

Με την έλευση του 2019, η ίδια φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Ετσι, από τις αρχές του νέου έτους εργάζεται στο υπουργείο Εξωτερικών ως ειδική συνεργάτης στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη. Σελίδα, ωστόσο, δεν άλλαξε στην προσωπική της ζωή, αφού εδώ και χρόνια έχει βρει το άλλο της μισό στο πλευρό του Μάκη Ρουτζούνη, του δεύτερου γιου του Κωνσταντίνου (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δημοσκοπήσεων Kapa Research και της Χρυσάνθης Ρουτζούνη. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν κάνει δημόσια κοσμική εμφάνιση τον περασμένο Οκτώβριο, στη λαμπερή βραδιά εγκαινίων για το Bride’s by Politia Tennis Club, τη νέα μπουτίκ νυφικών της Μαριέττας Δροσοπούλου στην Κηφισιά.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved