Alessandra Ambrosio: Η μικρή της κόρη βγάζει τη... γλώσσα στους φωτογράφους! (photos)
Models

Alessandra Ambrosio: Η μικρή της κόρη βγάζει τη... γλώσσα στους φωτογράφους! (photos)

Συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο η Alessandra Ambrosio η οποία έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια τη μεγάλη της αγάπη για το νησί αφού δεν περνάει καλοκαίρι που να μην το επισκεφτεί.

Η διάσημη καλλονή η οποία έχει προκαλέσει… εγκεφαλικά με τις εμφανίσεις της στις παραλίες του νησιού είπε να κάνει και μία βόλτα σαν… κοινή θνητή στα σοκάκια του νησιού.

Μαζί της ήταν φυσικά και ο νέος της σύντροφος Nicolo Oddi ο οποίος είναι ιδρυτής και διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρείας ρούχων Alanui αλλά και τα δύο της παιδιά, που έχει αποκτήσει από τη σχέση της με τον Τζέιμι Μαζούρ, την 11χρονη Άντζα Λουίζ Αμπρόζιο Μαζούρ και τον επτάχρονο Νόα Φίνιξ Αμπρόζιο Μαζούρ που τρελαίνονται να κάνουν διακοπές αλά ελληνικά.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε το νέο λαμπερό ζευγάρι της διεθνούς showbiz με τα παιδιά της Βραζιλιάνας καλλονής στη Χώρα με τον άγγελο της Victoria’s Secret να μαγνητίζει τα βλέμματα με τις στυλιστικές της επιλογές που ήταν πράγματι υπέροχες και πολύ σικ.

Όσο για τη μικρή κόρη της, φαίνεται πως το... έχει όπως και η μαμά της με τον φωτογραφικό φακό. Μπορεί η Βραζιλιάνα καλλονή να τον σαγηνεύει με την ομορφιά και τις τέλειες αναλογίες της, η μικρούλα όμως έχει βρει ξανά τον τρόπο να τον μαγνητίζει... Δείτε φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved