Ήρθε να «πνίξει» τον πόνο της για το διαζύγιό της στη Μύκονο και προκάλεσε… ταραχή! (photos)
Models

Ήρθε να «πνίξει» τον πόνο της για το διαζύγιό της στη Μύκονο και προκάλεσε… ταραχή! (photos)

Αν λάβει κανείς υπόψη του πως θεωρείται μία από τις ωραιότερες γυναίκες παγκοσμίως, τότε δικαίως προκάλεσε… ταραχές στη Μύκονο με το που εμφανίστηκε σε παραλία του νησιού με μαγιό.

Το διάσημο τοπ μόντελ που συνδύασε στο ταξίδι της στο νησί των ανέμων δουλειά και διασκέδαση δεν πρόλαβε να εμφανιστεί με μαγιό σε παραλία της Μυκόνου και αμέσως τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας αλλά και τα βλέμματα του απλού κόσμου.

Ο κυριότερος λόγος της εμφάνισής της, βέβαια, με μαγιό στην παραλία είχε να κάνει με μία φωτογράφηση που είχε, με τους φωτογράφους και τους υπόλοιπους συνεργάτες της να την έχουν περικυκλώσει για να τελειώσουν μία ώρα αρχύτερα.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια η μελαχρινή καλλονή αποδείχτηκε άψογη επαγγελματίας, όσοι τη γνωρίζουν καλύτερα ξέρουν πως το θλιμμένο βλέμμα της πρόδιδε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο.

Μόλις τον περασμένο Ιούνιο χώρισε οριστικά από τον σύζυγό της, τον διάσημο DJ Ruckus με τον οποίο είχαν παντρευτεί τον Απρίλιο του 2018 μετά από μόλις οκτώ μήνες σχέσης. Όπως αποδείχτηκε, βιάστηκαν πολύ να βάλουν το... στεφάνι στις Μπαχάμες αφού ο χωρισμός ήρθε μόλις έναν χρόνο και κάτι μήνες μετά τον γάμο.

Μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο ήταν το μοντέλο που κατέθεσε αγωγή διαζυγίου καθώς δεν άντεχε άλλο τη συμβίωσή της με τον μέχρι τότε σύζυγό της.

Η Μύκονος λοιπόν ήταν η μεγάλη ευκαιρία της να χαλαρώσει λίγο και να ξεχαστεί από την όλη κατάσταση στα προσωπικά της.

Δείτε στην gallery για ποια πρόκειται αλλά και την ίδια εν ώρα δουλειάς να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της χώρας μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved