GNTM: Δεν μπήκε στο παιχνίδι και το έριξε στη... γιόγκα! (photos)
Models

GNTM: Δεν μπήκε στο παιχνίδι και το έριξε στη... γιόγκα! (photos)

GNTM: Οι κριτές, όταν την είδαν στην οντισιόν την πέρασαν σχεδόν αμέσως αφού διαθέτει τέλειες αναλογίες και βλέμμα που μαγνητίζει. Όμως, δεν κατάφερε να μείνει ούτε για ένα 24ωρο στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων. 

Ο λόγος ήταν ότι στις δοκιμασίες του bootcamp δεν κατάφερε να πείσει για τις ικανότητες και ας είναι εστεμμένη στα καλλιστεία Playboy και εδώ και χρόνια περιζήτητο μοντέλο στον χώρο της μόδας.

Πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της, προφανώς και έχει πάρει την όλη εμπλοκή της στο GNTM ως μία εμπειρία και πλέον είναι αφοσιωμένη στην κόρη που έχει αποκτήσει από μία θυελλώδη σχέση που είχε πριν από μερικά χρόνια.

Μία μανούλα, όμως, για να είναι υγιής πρέπει να είναι ήρεμη και να τα έχει βρει με τον εαυτό της. Το τελευταίο σίγουρα ισχύει αφού είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, όμως τι γίνεται με το... μέσα της;

Προφανώς για να εξασφαλίσει και αυτό, η εν λόγω μελαχρινή καλλονή είπε να εξασκηθεί στη γιόγκα θέλοντας να διατηρήσει νου και σώμα υγιή.

Άλλωστε, η γυμναστική με τη συγκεκριμένη τεχνική είναι κάτι που η ίδια λατρεύει και με την οποία ασχολείται επισταμένα πλέον όταν έχει ελεύθερο χρόνο!

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, την εντόπισε στο Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι να επιδίδεται στις αγαπημένες της ασκήσεις γιόγκα κατά τις οποίες έδειχνε πολύ προσηλωμένη και πολύ καλά.

Δείτε στην gallery για ποια καλλονή που είδαμε στο GNTM 2 πρόκειται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved