Εβδομάδα Μόδας: Την είδαμε στην πασαρέλα και δεν πιστεύαμε ποιας τραγουδίστριας κόρη είναι! (photos)
Models

Εβδομάδα Μόδας: Την είδαμε στην πασαρέλα και δεν πιστεύαμε ποιας τραγουδίστριας κόρη είναι! (photos)

Είναι μόλις 16 ετών αλλά είναι τόσο όμορφη που οι ειδικοί στον χώρο της μόδας δεν θα μπορούσαν να την αφήσουν για πολύ μακριά από τις πασαρέλες. 

Και η αλήθεια είναι πως από μωρό κατάφερε να μαγνητίζει τα βλέμματα με την ομορφιά της που τόσο απλόχερα της χάρισαν οι επίσης όμορφοι γονείς της.

Αν πρόκειται για την κόρη της τραγουδίστρια Χριστίνας Μαραγκόζη και του γοητευτικού πρώην συζύγου της Θάνου Αϊβαλιώτη τότε σίγουρα όλα είναι θέμα DNA.

Ναι, καλά διαβάσατε, η Εβίτα Αϊβαλιώτη, κόρη της αγαπημένης τραγουδίστριας και του πρώην συζύγου της είναι το νέο αίμα στον κόσμο του ελληνικού μόντελινγκ και πολλά υποσχόμενο μοντέλο.

Αν και πολύ μικρή ακόμα σε ηλικία, η Εβίτα κυνηγάει το όνειρό της για την ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας και χθες εμφανίστηκε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας με μεγάλη επιτυχία.

Φυσικά και συνοδευόταν από τη μητέρα της εφόσον ήταν ανήλικη, όμως μόνο η παρουσία της Χριστίνας Μαραγκόζη πρόδιδε το πόσο μικρή είναι. Γιατί κατά τα άλλα λειτούργησε και δούλεψε σαν να ήταν έμπειρο μοντέλο και επαγγελματίας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εμφάνιση της όμορφης Εβίτας στην πασαρέλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved