Καρύδα - Αλεξανδράκη - Στεριανού και Δοβλιατίδου όπως δεν τις έχεις ξαναδεί! (Photos)
Models

Καρύδα - Αλεξανδράκη - Στεριανού και Δοβλιατίδου όπως δεν τις έχεις ξαναδεί! (Photos)

Η Βικτώρια Καρύδα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Ειρήνη Στεριανού και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, φωτογραφίζονται για τη νέα καμπάνια της διεθνούς φήμης hair & makeup artist Ιωάννας Τζάνη!

Τα γνωστά μοντέλα είναι τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της νέας collection της Ιωάννας Τζάννη με τίτλο «VENUS» που αποτελείται από χειροποίητα hair accessories, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τη Βικτωριανή εποχή!
Η Βικτώρια Καρύδα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Ειρήνη Στεριανού και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου μεταμορφώθηκαν σε κούκλες και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η Ιωάννα Τζάνη για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με τις πρωτότυπες δημιουργίες της και το αποτέλεσμα που δικαίωσε τους πάντες, θα παρουσιαστεί σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, μιας και είναι γνωστό ότι η Ιωάννα είναι πρόεδρος της ελληνικής καλλιτεχνικής κομμωτικής ομάδας και επίσημο μέλος της CMC-CAT world (Παγκόσμια Συνομοσπονδία Κομμωτικής) όπου διετέλεσε κριτής στον πρόσφατο διαγωνισμό στο Ελσίνκι, έκανε το δικό της μοναδικό hair show και βραβεύτηκε γι’αυτό!
Δες τα μοντέλα στη gallery που ακολουθεί και θα πάθεις πλάκα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved