GNTM: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές για την Κέισι Μίζιου με τον σύντροφό της σε κοινή θέα! (photos)
Models

GNTM: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές για την Κέισι Μίζιου με τον σύντροφό της σε κοινή θέα! (photos)

Μπορεί το GNTM να τελείωσε, όμως μερικά από τα κορίτσια που πρωταγωνίστησαν στον τελευταίο κύκλο του παιχνιδιού, τραβούν με κάθε εμφάνισή τους τα φωτογραφικά φλας. Όπως η φιναλίστ Κέισι Μίζιου η οποία εθεάθη να φιλιέται τρυφερά με τον αγαπημένο της σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. 

Η μία από τις τρεις μεγάλες φιναλίστ του GNTM που βρέθηκε στον τελικό αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει σε ψήφους την Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα Μαρία Ηλιάδου οι οποίες κατέκτησαν και τη μεγάλη νίκη, η Κέισι Μίζιου αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις πρώτες όμορφες στιγμές της ζωής της μετά το ριάλτιι μοντέλων.

Και φυσικά ο σύντροφός της, ο Δημήτρης μονοπωλεί κάθε λεπτό και κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της καθώς ακόμα και όταν ακόμα βρισκόταν μέσα στο σπίτι του GNTM, έλεγε και ξαναέλεγε πόσο της έλειπε ο σύντροφός της.

Ο καιρός πέρασε και ήρθε η στιγμή, να τρυπώσει στην αγκαλιά τους και να απολαμβάνει τα χάδια του και τα φιλιά του που τόσο της είχαν λείψει.

«O Δημήτρης δεν πέταξε και τη σκούφια του όταν έμαθε πως θα πάω στο GNTM. Επειδή πιστεύει πάρα πολύ σε μένα μου είπε «ξέρω ότι θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο, γιατί θα πας και θα γυρίσεις μετά από έξι μήνες, αλλά δε μπορώ να σου πω όχι» είχε δηλώσει η ίδια λίγο μετά το τέλος της θητείας της στο παιχνίδι αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την όλη συμμετοχή της ο αγαπημένος της.

Και μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έκλεινε για την Κέισι αυτός ο κύκλος της ζωής της με το ριάλιτι μοντέλων, όμως δεν φαίνεται να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στα προσωπικά της. Αντιθέτως, ο έρωτάς της για τον Δημήτρη της θεριεύει. Και έχουμε και αποδείξεις! Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved