GNTM: Αγνώριστη η Ελευθερία Καρναβά τέσσερις μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι - Δες πώς είναι σήμερα
Models

GNTM: Αγνώριστη η Ελευθερία Καρναβά τέσσερις μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι - Δες πώς είναι σήμερα

GNTM: Τρομάζεις να την αναγνωρίσεις!

Την Ελευθερία Καρναβά την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων και ήταν από εκείνες τις παίκτες που είχαν δημιουργήσει τόσες συμπάθειες όσο και αντιπάθειες μέσα στο σπίτι λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρας της.

Μπορεί η Ελευθερία να ήταν το Golden Pass όμως δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές ότι μπορεί να είναι η νικήτρια κι έτσι αποχώρησε παρά το γεγονός ότι είχε πάρει μια ακόμη ευκαιρία.

Η Ελευθερία βγαίνοντας από το ριάλιτι ξεκίνησε αμέσως τις πρώτες συνεργασίες της και όσες φόρες μοιράστηκε φωτογραφίες μαζί μας από τις επαγγελματικές της φωτογραφίσεις ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Το όμορφο μοντέλο έχει κάνει σπουδές πάνω στον κινηματογράφο ενώ θέλει να γίνει σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

Μέσω του modelling, επιδιώκει να χρησιμοποιήσει την αναγνωρισιμότητα για να μεταδώσει μηνύματα πάνω σε θέματα ηθικής ενώ το motto της είναι «O καθένας είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας και έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης. Όλοι πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε για το συλλογικό καλό».

Εμείς πάντως μπήκαμε στο Instagram της και μαζέψαμε μερικές φωτογραφίες της και όπως κι εσύ θα διαπιστώσεις τέσσερις μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι είναι μια… άλλη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved