Μις Παγκόσμιος Τουρισμός: Όσα έγιναν στα λαμπερά καλλιστεία στο Ζάππειο (pics)
Models

Μις Παγκόσμιος Τουρισμός: Όσα έγιναν στα λαμπερά καλλιστεία στο Ζάππειο (pics)

Αυτή είναι η 27χρονη εστεμμένη Ελληνίδα.

Στην Ελλαδα ο Παγκοσμιοs Τιτλοs σε μια εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον covin-19.

Ο 24ος Mις Παγκόσμιος Τουρισμός πραγματοποιήθηκε, υπό την ΑΙΓΙΔΑ του Ε.Ο.Τ. & του Δήμου Αθηναίων για 24η κατά σειρά χρονιά. Ένα Παγκόσμιο τουριστικό - Πολιτιστικό γεγονός – θεσμός - για την Ελλάδα, 20 αποστολές από όλο τον Πλανήτη, επισκέφτηκαν τη χώρας μας, 1-10 Σεπτεμβρίου, ξεκινώντας από Μύκονο- Kατερίνη -Ολυμπο - Θεσσαλονίη , και κατέληξαν στην Αθήνα.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν ο Πάνος Ζήνας, ο Θάνος Δρακόπουλος, η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Μάνος Δροσοφορίδης, η Ασημινα Ιγγλέζου, Γιώργοs Κωστούρος, η Τζένυ Οικονόμου, ο Μπάμπης Δανιηλίδης, ο Μίμιs Ματουάλι, ο Γιάννης Βασιλειάδης και ο Μάκης Δανάλης.

Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχτηκε η Ελληνίδα Νατάσα Βελιανίτη και αναπληρωματική Μις Παγκόσμιος Τουρισμός η Βραζιλιάνα Καρίνα Φερέιρα η οποία μάλιστα δέχτηκε και πρόταση αρραβώνων από γνωστό Έλληνα επιχειρηματία της Μυκόνου.

Δεύτερη αναπληρωματική αναδείχτηκε η Μις Κορέα Ναμί Γιο, Μις Τουρισμός Ευρώπη η Μις Αγγλία Άναμπελ Μέιζελ και Μις Φωτογένεια η Μις Λευκορωσία Αλερία Κίσκο.

Ο Πανός Ζήνας ανέλαβε τα βραδινά φορέματα ,ενώ η Δέσποινα Μοιραράκη -DESMIRA- δημιούργησε Αρχαϊκέs φορεσιές για όλες τις υποψήφιες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved