«Σεισμός» στην Αθήνα από το αγγελάκι της Victoria's Secret με τις πόζες στα Προπύλαια!
Models

«Σεισμός» στην Αθήνα από το αγγελάκι της Victoria's Secret με τις πόζες στα Προπύλαια!

Δεν είναι και σύνηθες να βλέπεις ένα από τα κορυφαία μοντέλα του κόσμου, την Ana Beatriz Barros να ποζάρει πιο σέξι από ποτέ στην καρδιά της Αθήνας. 

Το άλλοτε αγγελάκι της Victorias' Secret η οποία λατρεύει τη χώρα μας και κάθε χρόνο κάνει διακοπές στη Μύκονο με τον δισεκατομμυριούχο Ελληνοαιγύπτιο επιχειρηματία Καρίμ Ελ Σιάτι κυνηγάει τις δουλειές στην Ελλάδα και μία από αυτές διαδραματίστηκε με φυσικό σετ φωτογράφισης το υπέροχο και ιστορικό κτίριο του Πανεπιστημίου στην ομώνυμη οδό, στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ana Beatriz Barros εμφανίστηκε φορώντας total black δημιουργίες υψηλής αισθητικής και αφού δέχτηκε τη φροντίδα των στενών συνεργατών της, πόζαρε πιο σέξι από ποτέ, κάνοντας όλους τους περαστικούς να... σαστίσουν.

Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση σε όλους όσοι την είδαν από κοντά ήταν ότι μπορεί να ήταν πολύ όμορφη και ντυμένη σαν... ντίβα, όμως στην συμπεριφορά της ήταν πολύ απλή και πρόσχαρη. Μάλιστα, εκείνο που προκάλεσε τα βλέμματα όλων ήταν το γεγονός ότι το διάσημο μοντέλο, όταν δεν πόζαρε, κυκλοφορούσε με κάτι κόκκινες παντόφλες που -η αλήθεια είναι- δεν ταίριαζαν καθόλου με την υπόλοιπη... grande εμφάνισή της.

Δείτε φωτογραφίες της στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved