GNTM: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου παρέλαβε τα δώρα της – Στο πλευρό της η Ζενεβιέβ Μαζαρί
Models

GNTM: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου παρέλαβε τα δώρα της – Στο πλευρό της η Ζενεβιέβ Μαζαρί

GNTM: Η νικήτρια του διαγωνισμού Κυβέλη Χατζηευστρατίου παρέλαβε τα δώρα της από τη διάσημη εταιρεία κοσμημάτων.

Το event πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο με το όμορφο μοντέλο να ποζάρει χαμογελαστό με τα δώρα του. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Κυβέλη φόρεσε τα εντυπωσιακά κοσμήματα απογειώνοντας το ήδη υπέροχο στιλ της.

Από το πλευρό της φυσικά δεν έλειπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία για μια ακόμη φορά «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την καταληκτική της εμφάνιση!

«Το μεγαλύτερο έπαθλο είναι όσα θα μου προσφέρει η νίκη αυτή στο κοντινό αλλά και στο απώτερο μέλλον. Κατάφερα να κερδίσω ένα ποσό το οποίο θα μου προσφέρει μια οικονομική ασφάλεια. Η δημοσιότητα δεν είναι κάτι που κυνήγησα ή κυνηγώ. Δεν με νοιάζει να γίνω instagrammer.

Οταν έλεγα ότι έχω ανάγκη το έπαθλο δεν το έκανα ούτε για να παρακαλέσω, ούτε για να εκβιάσω τα συναισθήματα των τηλεθεατών. Γι' αυτό και είπα ότι δουλεύω από 14 ετών, ότι έχω τελειώσει νυχτερινό σχολείο. Στα 16 μου εργαζόμουν, πήγαινα στο σχολείο κι έκανα φροντιστήριο για δεύτερη ξένη γλώσσα με δικά μου έξοδα. Το είπα για να δείξω ότι έχω μάθει να παλεύω, όχι για να ζητήσω ελεημοσύνη», δήλωσε πρόσφατα η Κυβέλη σε συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved