Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Ζει τον παθιασμένο έρωτά της με τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν στη Μύκονο
Models

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Ζει τον παθιασμένο έρωτά της με τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν στη Μύκονο

Καυτά στιγμιότυπα σε κοινή θέα πρόσφεραν στις κάμερες και τους φωτογράφους αλλά και όσους βρίσκονταν γύρω τους στη Μύκονο η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ και ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν Κέβιν Τράπ

Το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία που έχει περπατήσει και στην πασαρέλα της Victorias' Secret και ο διεθνής ποδοσφαιριστής εθεάθησαν να απολαμβάνουν σε πισίνα τις δροσιστικές βουτιές τους αλλά και να μοιράζονται τρυφερά χάδια και φιλιά σε κοινή θέα.

Μάλιστα εκείνη ήταν ιδιαίτερα περιποιητική με τον αγαπημένο της ενώ και εκείνος ήταν πολύ τρυφερός μαζί της, εικόνα που παρέπεμπε σε ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Η Βραζιλιάνα καλλονή έχει επισκεφτεί πολλές φορές τη χώρα μας και ειδικά τη Μύκονο και ξέρει όχι μόνο πού θα φάει καλά αλλά και πού θα διασκεδάσει όπως επιθυμεί.

Μαζί της βέβαια γνωρίζει τις ελληνικές ομορφιές και ο Κέβιν Τραπ ο οποίος δείχνει να έχει εντυπωσιαστεί εξίσου από την ελληνική φιλοξενία αλλά και τη φυσική ομορφιά της πατρίδας μας.

Πάντως, οι διακοπές του ζευγαριού φέτος στη Μύκονο ήταν όπως ακριβώς ήθελαν και οι δύο οι οποίοι επιχείρησαν να παντρευτούν το 2021, όμως λόγω κορονοϊού αποφάσισαν να αναβάλλουν τα σχέδιά τους, χωρίς όμως ακόμα να έχουν ορίσει ημερομηνία για να ζήσουν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved