Αλέξης Παππάς: Από ηλεκτρολόγος… μοντέλο
Models

Αλέξης Παππάς: Από ηλεκτρολόγος… μοντέλο

Ο Άλεξ Παπάς συνεχίζει να κλείνει ακάθεκτος το ένα συμβόλαιο μετά το άλλο διεκδικώντας τον τίτλο του πλέον ανερχόμενου top model.

Πριν από τρία χρόνια δεν τον ήξερε κανείς. Έμενε στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους γονείς του, δούλευε σαν ηλεκτρολόγος και καταλάβαινε ότι απλώς άρεσε στα κορίτσια. Μέχρι που ξεκίνησε τις πρώτες του φωτογραφήσεις, τα διαφημιστικά και πρωταγωνίστησε στην τελευταία διεθνή καμπάνια για το άρωμα του Αντόνιο Μπαντέρας. Και τότε άλλαξαν όλα για τον 25χρονο Άλεξ.
Όλα ξεκίνησαν όταν σύμφωνα με τον ίδιο : « Ήμουν 19 χρόνων και μία κοπέλα, με την οποία είχαμε σχέση, μου έλεγε συνεχώς ότι θα πρέπει να ασχοληθώ με το modelling, ότι είναι αυτό που μου ταιριάζει. Εγώ ήμουν αντίθετος με αυτό –από τη φύση μου είμαι ισχυρογνώμων– και της έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο, πίστευα ότι δεν μου πήγαινε, ότι είναι κάτι έξω από τα νερά μου. Εγώ δεν ήξερα μέχρι τότε ούτε να ποζάρω ούτε να φωτογραφίζομαι, δεν ήθελα να ξεκινήσω μία δουλειά που δεν γνώριζα καν και να αρχίσω να δουλεύω με κάτι άγνωστο. Ίσως να με φόβιζε.
Είχα τελειώσει ψυκτικός και δούλευα ως ηλεκτρολόγος, ενώ έχω κάνει στη ζωή μου δεκάδες χειρωνακτικές εργασίες, ό,τι μπορείς να φανταστείς: Από οικοδομές μαζί με τον πατέρα μου, μέχρι θερμοκήπια. Τα πάντα. Τελικά εκείνη η κοπέλα με έπεισε. Πήγα σε ένα γραφείο μοντέλων για έξι μήνες και κάπως έτσι ξεκίνησα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved