Παρασκευάς Μπουμπούρακας: Από μοντέλο… οξυγονοκολλητής
Models

Παρασκευάς Μπουμπούρακας: Από μοντέλο… οξυγονοκολλητής

Το 2011 ήταν μια δύσκολη χρονιά. Η οικονομική κρίση έκανε την εμφάνισή της και αρκετοί αναγκάστηκαν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους.

Αυτό , όμως δεν ισχύει στην περίπτωση του Παρασκευά Μπουμπουράκα, ο οποίος κάνει την δική του καριέρα στον χώρο της μόδας στο εξωτερικό. Ο Παρασκευάς αυτή την χρονιά είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν , καθώς ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας.

Το μοντέλο έχει περπατήσει στην πασαρέλα για λογαριασμό των γνωστότερων οίκων μόδας, ενώ έχει φωτογραφηθεί σε αρκετές γωνιές της γης για δεκάδες editorials μόδας. Πριν λίγο καιρό βρέθηκε στη Γιούτα των ΗΠΑ για να φωτογραφηθεί για γνωστή εταιρεία ρούχων.

«Είναι εκπληκτικό συναίσθημα να δουλεύεις για μια τέτοια μεγάλη εταιρεία, έναν οίκο που χρονολογείται από το 1904», δήλωσε στην εφημερίδα το Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Στο εξωτερικό ακούω διάφορα σχετικά με την Ελλάδα. Γι’ αυτό ήδη ετοιμάζω δυο νέα projects, ένα βιβλίο και κάποια T-shirts που έχουν σχέση με την Ελλάδα , τα οποία θα μοιράζω όπου και αν βρίσκομαι. Είναι αδιανόητο ότι μας κατάντησαν να ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved