Γνωστές Ελληνίδες μοντέλα «γδύνουν» επιχειρηματίες!
Models

Γνωστές Ελληνίδες μοντέλα «γδύνουν» επιχειρηματίες!

Μία επικίνδυνη θηλυκή συμμορία έχει σπείρει τον τρόμο στους εύπορους κυρίους της high society της Αθήνας και των προαστίων της!

Τρεις καλλονές που άφησαν τη σφραγίδα τους στο χώρο του μόντελινγκ αποτελούν τις βασικές πρωταγωνίστριες σε δεκαπέντε ληστρικές επιδρομές που έγιναν σε σπίτια επιχειρηματιών, αλλά και διακεκριμένων ανδρών στους επαγγελματικούς χώρους στους οποίους δραστηριοποιούνται!

Εξαπατούν πλούσιους κυρίους στην Αττική και με την βοήθα των συνεργών τους αποσπούν από αυτούς τεράστια χρηματικά ποσά σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας!

Δύο γνωστές Ελληνίδες και πρώην μοντέλα και μια Ρωσίδα διατηρούν «ροζ» σελίδα στο ίντερνετ για λίγους και εκλεκτούς. Όταν οι πλούσιοι που αναζητούν συντροφιά «ψαρώσουν», αυτές πηγαίνουν σπίτι και αφού τους προσφέρουν σεξουαλική ευχαρίστηση τους «γδύνουν»!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, θύματα της συμμορίας έχουν πέσει αρκετοί γνωστοί επιχειρηματίες, αρχιτέκτονες και μεγαλογιατροί, οι οποίοι δεν έχουν πρόθεση να αποκαλύψουν λεπτομέρειες, αφού είναι... παντρεμένοι!

Η Ελληνική αστυνομία ευελπιστεί πώς αργά ή γρήγορα θα συλλάβει τις αδίστακτες γυναίκες και τους συνεργοούς τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved