Daphne Selfe: Super model ετών 83!
Models

Daphne Selfe: Super model ετών 83!

Ποιος είπε πως η ομορφιά έχει ηλικία; Κι αν υπάρχουν κάποιοι που το υποστηρίζουν έρχεται η Daphne Selfe στα 83 της χρόνια να τους διαψεύσει.

Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο σε ηλικία μοντέλο στον κόσμο. Η Daphne Selfe είναι 83 ετών και είναι ένα καλοπληρωμένο και έμπειρο μοντέλο από την Αγγλία! Είναι επίσης, γιαγιά τεσσάρων παιδιών και έχει εργαστεί στη βιομηχανία της μόδας για πάνω από 60 χρόνια. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης και τον κόσμο της μοδας χάρη στην άψογη συμπεριφορά της, τα απίστευτα καλοσυντηρημένα ζυγωματικά της αλλά και τα μακριά, γκρίζα της μαλλιά πλέον είναι πιο δημοφιλής από ποτέ!

HSelfe, έχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις για εταιρίες όπως η Nivea και Olay και έχει εκπροσωπήσει πασίγνωστους σχεδιαστές όπως τους Dolce & Gabbana κάνοντας φωτογραφίσεις σε γυναικεία περιοδικά μόδας όπως η Vogue.

Δεν έχει κάνει καμία χειρουργική επέμβαση, ενώ καταφέρνει να βγάζει το ποσό των 1600 δολαρίων κάθε μέρα που εργάζεται ως μοντέλο.

Η πολύχρονη καριέρα της Daphne Selfe ξεκίνησε τη δεκαετία του 1950 που η ίδια ήταν 20 ετών, στο άνθος της ηλικίας της. Στη συνέχεια παντρεύτηκε, αλλά ο σύζυγος της απεβίωσε μετά από μερικά χρόνια. Μετά από ένα διάλειμμα από το modeling, επανήλθε δυναμικά αφού οι προτάσεις "έπεφταν βροχή".

Το 82χρονο μοντέλο δηλώνει τυχερό που κατάγεται κατά το ήμισυ από την Ιρλανδία αφού από εκεί θεωρεί πως έχει "κληρονομήσει" τη λεπτή της σιλουέτα και το όμορφο δέρμα.

Κάνει γιόγκα για να κρατιέται σε καλή κατάσταση, τρώει μεγάλες ποσότητες φρούτων, λαχανικών και ψαριών, πίνει άφθονο νερό και λέει ότι δεν αισθάνεται πάνω από 60 ετών!

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό με τα νεότερα μοντέλα, η Daphne Selfe αναφέρει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα oddicitycentral, ότι τα περισσότερα από αυτά τη θαυμάζουν, αλλά δεν ζηλεύουν γιατί δεν την βλέπουν σαν απειλή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved