Άλκηστις Ανυφαντή: «Το καλύτερο για μια κοπέλα είναι να βλέπει το modeling ως χόμπι»
Models

Άλκηστις Ανυφαντή: «Το καλύτερο για μια κοπέλα είναι να βλέπει το modeling ως χόμπι»

Η Άλκηστις Ανυφαντή, η οποία στέφθηκε «Μις Ελλάς» το 2009 κοιτάει πίσω της και κάνει flash back τόσο στο modeling όσο και στη δική της πορεία στο χώρο.

«Νομίζω πως με ωφέλησε η εμπειρία των καλλιστείων. Άλλωστε, μετά τα καλλιστεία μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω περισσότερες δουλειές, να γνωρίσω σημαντικούς ανθρώπους του επαγγέλματος, αλλά και αν γίνω ευρύτερα γνωστή στο χώρο», δηλώνει στο περιοδικό Hello.

Όσο για το αν η ίδια νιώθει ότι έκανε «απόσβεση» με την συμμετοχή της στα καλλιστεία, αναφέρει: «Δεν είναι τόσο θέμα «απόσβεσης», αλλά το να εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν καλύτερα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, κάνοντας πάντα ένα βήμα παραπάνω. Για μένα, ίσως ήταν κι ένας τρόπος να εισέλθω και σε άλλους χώρους, όπως αυτός της τηλεόρασης που με ενδιαφέρει. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα πράγματα δεν είναι πλέον τα ίδια κι ότι η χρυσή εποχή του modeling έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Το καλύτερο που έχει να κάνει μια κοπέλα είναι να το βλέπει μόνο ως χόμπι, όπως κάνω κι εγώ άλλωστε.»

Πώς πήραν όμως οι γονείς και ο περίγυρός της την απόφασή της να πάει σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς; «Ο περίγυρος μου ήταν αυτός που επέμενε να πάρω μέρος στα καλλιστεία κι οι γονείς μου, από τη στιγμή που το αποφάσισα, φυσικά ήταν μαζί μου. Κι αν κρίνω από το αποτέλεσμα, τελικά είχαν δίκιο.», απαντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved