Άλκηστις Ανυφαντή: Η γνωριμία της με τον Γιώργο Ζαχαριάδη και ο γάμος!
Models

Άλκηστις Ανυφαντή: Η γνωριμία της με τον Γιώργο Ζαχαριάδη και ο γάμος!

Η Άλκηστις Ανυφαντή ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου με το σύζυγό της Γιώργο Ζαχαριάδη πριν περίπου ένα χρόνο και τώρα περιμένουν το μωράκι τους.

Όπως αποκάλυψε το μοντέλο το σύζυγό της τον γνωρίζει από τα μαθητικά της χρόνια όμως η σχέση τους είχε μείνει στο φλερτ, δεν είχε προχωρήσει. «Με το Γιώργο γνωριζόμασταν από το λύκειο. Από τότε υπήρχε ένα φλερτ, αρχικά εκ μέρους του, όμως δεν έγινε κάτι, καθώς εγώ ήμουν σε άλλη φάση. Έπειτα όμως αναπτύχθηκε μια αμοιβαία έλξη κι είχαμε συνεχή επικοινωνία, παρόλο που ήμασταν με διαφορετικούς συντρόφους όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν! Πριν παντρευτούμε με πολιτικό γάμο, τον περασμένο Γενάρη, ήμασταν ενάμιση χρόνο μαζί.», αποκαλύπτει στο περιοδικό Hello!

Ποιος είναι όμως ο Γιώργος Ζαχαριάδης; «Είναι επιχειρηματίας. Από την αρχή γνώριζε το επάγγελμά μου κι ό,τι αυτό συνεπάγεται. Χαίρεται με κάθε μου συνεργασία και μου αρέσει να τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Δεν μου απαγορεύει κάτι, αλλά πάντα μου λέει την άποψή του. Θα έλεγα πως καμαρώνει για μένα κι αυτό μου αρέσει πολύ.», λέει το μοντέλο.

Όσο για το αν έχουν οι δυο τους κοινά, η Άλκηστις Ανυφαντή, απαντά: «Το μόνο κοινό μας είναι ότι είμαστε και οι δυο υπερβολικά αισιόδοξοι. Είμαστε αρκετά διαφορετικοί χαρακτήρες όμως. Ο Γιώργος είναι πολύ ευαίσθητος, συγκροτημένος και τακτικός στις υποχρεώσεις του, υπερπροστατευτικός με μένα. Από την άλλη εγώ είμαι λίγο απαθής σε διάφορες καταστάσεις, πιο αυθόρμητη και παρορμητική στις σχέσεις μου και όχι τόσο τακτική.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved