Πάνος Γιαννέας: Ο Έλληνας που «μάγεψε» τον Jean Paul Gaultier
Models

Πάνος Γιαννέας: Ο Έλληνας που «μάγεψε» τον Jean Paul Gaultier

Σε ηλικία 29ετών, ο Πάνος Γιαννέας αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και μέσα σε δυο χρόνια είδε την καριέρα του να απογειώνεται σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο 31ετών, σήμερα, Έλληνας Πάνος Γιαννέας όχι μόνο διαπρέπει στον χώρο του modeling, αλλά πρωταγωνιστεί και στη νέα χειμερινή καμπάνια του Jean Paul Gaultier. Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην «Espresso» για τον χώρο της μόδας, τις αλλαγές στην εμφάνισή του που χρειάστηκε να κάνει για να ανέλθει επαγγελματικά και την καριέρα του στο εξωτερικό

«Ξεκίνησα το modellling πριν από 1,5 χρόνο στην Ελλάδα με εντελώς διαφορετικό λουκ, όπου συνεργάστηκα με γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Μιχάλης Ασλάνης και ο Νίκος Αποστολόπουλος. Τον τελευταίο χρόνο άλλαξα το λουκ μου σε αυτό που διατηρώ έως σήμερα, το οποίο μου άνοιξε τον δρόμο για τα πρακτορεία του εξωτερικού. Αυτή τη στιγμή εκτός Ελλάδος με αντιπροσωπεύουν εφτά πρακτορεία. Το μεγαλύτερο διάστημα βρίσκομαι στο Μιλάνο, όπου έχω κάνει διάφορα editorial και καταλόγους με αξιόλογους φωτογράφους του χώρου», δήλωσε.

Πώς είδε όμως ο Πάνος Γιαννέας τη συνεργασία του με τον Γάλλο σχεδιαστή και τι αποκόμισε από εκείνον; «Τον τελευταίο μήνα τον πέρασα στο Παρίσι όπου συνεργάστηκα με τον Jean Paul Gaultier, συμμετέχοντας στον φετινό lookbook για τη σεζόν Spring-Summer 2012-2013, καθώς επίσης στο show Houte Couture Fall-Winter 2012-2013. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ταξιδεύω προς άλλες χώρες για direct booking δουλειές. Επόμενός μου στόχος είναι το Fashion Week της Νέας Υόρκης», αναφέρει το γνωστό μοντέλο ενώ δεν ξεχνά να σημειώσει πως σημαντικό ρόλο στην επιτυχία και την εξέλιξή του έχει παίξει η μάνατζέρ του και ιδιοκτήτρια του πρακτορείου του, Χριστίνα Φουσιάνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved