Ποιο γνωστό μοντέλο φωτογραφήθηκε με την Ιταλίδα super star Μaria Crazia Cuzinotta;
Models

Ποιο γνωστό μοντέλο φωτογραφήθηκε με την Ιταλίδα super star Μaria Crazia Cuzinotta;

Η Μaria Crazia Cuzinotta πολύ μεγάλη σταρ στην Ιταλία τόσο για τα κάλλη της όσο και για το ταλέντο της στην υποκριτική αλλά και στο χώρο του μόντελινγκ βρέθηκε στην Ασία για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού.

Το πάλαι ποτέ κορίτσι του James Bond, μαζί με το επιτελείο της το οποίο αποτελούνταν από δεκατέσσερα άτομα βρέθηκαν στην Σαγκάη για να δουν πάνω από 200 άτομα και να επιλέξουν τον έναν που θα συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τη σεξοβόμβα ηθοποιό στο διαφημιστικό. Η τελική επιλογή, λοιπόν, ήταν ο Έλληνας Νεκτάριος Κυρκόπουλος. Το μοντέλο το οποίο εδώ και αρκετά χρόνια κάνει διεθνή καριέρα στις Ασιατικές χώρες είχε την τύχη και την χαρά να επιλεγεί από την Μaria Crazia Cuzinotta αλλά και να περάσει μαζί της σχεδόν μια ολόκληρη ημέρα.

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος όπως εξομολογήθηκε στο gossip-tv.gr, ήταν ενθουσιασμένος με αυτή τη συνεργασία καθώς και γιατί τη γνώρισε από κοντά. «Αξέχαστη και μεγάλη εμπειρία για μένα να περάσω μια ολόκληρη ημέρα μαζί της. Είναι άψογη επαγγελματίας αλά χάρηκα που μίλησα και εκτός δουλειάς μαζί της. Εκτός από την φωτογράφηση καταφέραμε να συζητήσουμε αρκετές ώρες για την ζωή στην Σαγκάη και πώς βιώνω εγώ εδώ την κατάσταση επειδή πλέον έχω γίνει μόνιμος κάτοικος», ανέφερε. Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στο μοντέλο ήταν η προστατευτικότητα που έδειχνε η 44χρονη σταρ τόσο στον ίδιο όσο και στους συνεργάτες της.

Απολαύατε τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved