Ελληνίδα μοντέλο σε ρόλο παπαράτσι!
Models

Ελληνίδα μοντέλο σε ρόλο παπαράτσι!

Φωτογράφε... τράβα μια φωτογραφία, λέει το λαϊκό άσμα, όπου φωτογράφος - τη δεδομένη στιγμή - πασίγνωστη Ελληνίδα μοντέλο με βήματα για διεθνή καριέρα!

Ο λόγος για τη Ρία Αντωνίου η οποία έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Ιταλία και ήρθε να ξεκουραστεί στην Ελλάδα. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, πλέον, γυρίζει τα ελληνικά νησιά με ιδιαίτερη προτίμηση στα νησιά του Ιονίου και ηρεμεί, χαλαρώνει αλλά και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό που την βλέπει με τα μικροσκοπικά μαγιό της να κάνει βουτιές και να διασκεδάζει στα γραφικά σοκάκια. Παρόλα αυτά, όμως, το κορίτσι το χαίρεται άλλος και φυσικά εννοούμε τον αγαπημένο της, Ηλία Πανταζόπουλο.

Η Ρία Αντωνίου όπως φαίνεται έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ από τα τοπία και δεν σταματάει να φωτογραφίζει τα μέρη που επισκέπτεται, αλλά και τον σύντροφό της, όπως σας είχαμε γράψει λίγες ημέρες πριν. Αυτή τη φορά, της έκανε εντύπωση μια παραλία στους Παξούς με καταγάλανα νερά και σπηλιές που εντόπισε με το σκάφος που ταξιδεύει αλλά βλέπετε την ώρα που εκείνη φωτογράφιζε την παραλία, ο Ηλίας φωτογράφιζε... τη Ρία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved