Δεν μπαίνετε σε πειρασμό να νοικιάσετε το ελικόπτερο;
Models

Δεν μπαίνετε σε πειρασμό να νοικιάσετε το ελικόπτερο;

Η Εύη Χειλά αφήνοντας πίσω της το μόντελινγκ κάνει τα πρώτα της βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Μαζί με τον αδελφό και την ανιψιά της επένδυσαν σε εταιρία ενοικίασης ελικοπτέρων προσφέροντας στο κόσμο «πτήσεις εθισμού». Σε επικοινωνία που είχαμε με το πρώην μοντέλο μας εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό τον τομέα.

Πώς αποφασίσατε να επενδύσετε στην ενοικίαση αεροσκαφών;

«Η εταιρία ανήκει σε κάποιον όμιλο με αεροσκάφη τέτοιων πτήσεων και ένα διαθέτουμε εμείς, το οποίο βρίσκεται στην αερολέσχη της εταιρίας αυτής. Βάση των δύσκολων καιρών που διανύουμε μια μέρα συζητούσαμε με τον αδελφό μου που είναι και πιλότος τι θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί. Θέλαμε κάτι που θα ήταν ευχάριστο και όμορφο για τους ανθρώπους. Που να μην είναι επίγειο και να φεύγουν λίγο από τα προβλήματα και μιας και είναι στο αντικείμενό του είπαμε να κάνουμε κάποιες πτήσεις. Αυτές λέγονται πτήσεις «εθισμού» και ο κόσμος μπορεί να ξεφεύγει από τα προβλήματά τού και να βλέπει τις ομορφιές της Ελλάδας, από πιο ψηλά. Έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε το ελικόπτερο αυτό και να προσφέρουμε στον κόσμο την ευκαιρία αυτή».

Δεν ήταν όμως μεγάλο ρίσκο να κάνετε μια τέτοια επένδυση δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα;

«Θα ήταν ρίσκο αν το κάναμε επαγγελματικά, αλλά εμείς δεν το κάνουμε έτσι. Τι εννοώ; Δεν υπάρχει χρέωση όσον αναφορά τις πτήσεις, είναι καθαρά πτήσεις «εθισμού». Το μόνο που πληρώνουν είναι τα καύσιμα, ούτε νοικιάζουν το ελικόπτερο, ούτε χρεώνονται για τον πιλότο. Είναι μια προσφορά. Ο κάθε άνθρωπος που θα επιλέξει να κάνει μια βόλτα κάνει μια χορηγία θα λέγαμε στα καύσιμα του ελικοπτέρου. Γιατί και εμείς δεν μπορούμε να το παρέχουμε κι αυτό γιατί οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι. Επειδή όμως πλέον βλέπουμε ότι οι άνθρωποι πρέπει να προσφέρουμε ο ένας στον άλλον, γιατί δεν έχουμε να πάρουμε από κάπου αλλού σε αυτή τη χώρα τελικά και είπαμε να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας σε κάτι που μπορεί να προσφέρει όμορφες στιγμές στους ανθρώπους».

Εφόσον λοιπόν, πετύχει αυτό σας το εγχείρημα και υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο, θα βάλετε κάποια χρέωση στο μέλλον;

«Καλώς εχόντων των πραγμάτων όταν θα το πάρουμε το ελικόπτερο αποκλειστικά δικό μας από την αερολέσχη, αν δούμε ότι υπάρχει από τον κόσμο μια παραπάνω ζήτηση από μια απλή βόλτα, για μεταφορές ή κάτι άλλο θα το πάμε στο επαγγελματικό του κομμάτι. Σκεφτόμαστε από του χρόνου να το ξεκινήσουμε αλλά οι τιμές και πάλι θα είναι προσιτές».

Αν κάποιος επιλέξει να κάνει μια πτήση εθισμού θα έχει την ευκαιρία να σας έχει μαζί του στη βόλτα; «Φυσικά. Σε όλες τις πτήσεις που πραγματοποιούνται αυτοί που κανονίζουν τις πτήσεις πέρα από τον πιλότο, είμαι εγώ και η ανιψιά μου η Βάλια για να το κάνουμε και πιο ευχάριστο για τον κόσμο. Άλλωστε θέλουμε να βάλουμε τους ανθρώπους στην διαδικασία του αθλητισμού. Καθώς αυτά τα αεροπλάνα θεωρούνται αθλητικά και κάποιος μπορεί να θέλει να μάθει να πιλοτάρει στο μέλλον, να δει πώς λειτουργούν όλα αυτά. Ακόμη και να αποβάλλει τις φοβίες του για τα αεροπλάνα και το ύψος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved