ΣΟΚ για την Άρτεμη Αστεριάδη
Models

ΣΟΚ για την Άρτεμη Αστεριάδη

Η Άρτεμις Αστεριάδη δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει καθώς φέρνει στον νου του τις σοκαριστικές σκηνές που βίωσε προχθές μιας και έγινε αυτόπτης μάρτυρας σε δυστύχημα στο μετρό του Αγίου Δημητρίου.

Προχθές την ώρα που πήγαινε στην επιχείρηση για σολάριουμ που διατηρεί στον Άγιο Δημήτριο μετακινήθηκε με το μετρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, την ίδια ώρα ένας ηλικιωμένος άντρας, που όπως έγινε γνωστό αργότερα έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ, περίμενε να επιβιβαστεί στον συρμό μαζί με την κόρη του η οποία τον συνόδευε. Ο άντρας ξέφυγε από την προσοχή της κόρης του και δεν επιβιβάστηκε στον συρμό. Στη συνέχεια κατέβηκε στις ράγες και άρχισε να βαδίζει προς τον συρμό που είχε ξεκινήσει! Εκείνη τη στιγμή ερχόταν άλλος συρμός του μετρό, ο οποίος παρέσυρε τον 75χρονο και κυριολεκτικά τον διαμέλισε!

Το μοντέλο ήταν από αυτούς που επιβιβάστηκαν στον συγκεκριμένο συρμό. Μετά από το δυστύχημα ο συρμός σταμάτησε και ο κόσμος κατέβηκε.

Η Άρτεμις είπε: «Ετυχε να γίνω αυτόπτης μάρτυρας του ατυχούς συμβάντος και, από τη μια, ευτυχώς δεν είδα κάτι με τα μάτια μου αλλά από την άλλη οι φωνές και ο πανικός που επικράτησε στον κόσμο ήταν κάτι το σοκαριστικό για μένα. Δεν ξέρω τι να πω αυτές τις ώρες... Κουράγιο στην οικογένειά του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved