Μαρία Λουίζα Βούρου: «Ίσα-ίσα που πρόλαβα να κάνω κάποιες καλές δουλειές, ώστε να πω ότι ζω για ένα διάστημα άνετα»
Models

Μαρία Λουίζα Βούρου: «Ίσα-ίσα που πρόλαβα να κάνω κάποιες καλές δουλειές, ώστε να πω ότι ζω για ένα διάστημα άνετα»

Για όσα την κάνουν να μετανιώνει αλλά και τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία και όσα αυτό της προσέφερε μίλησε η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Εγώ η γλυκιά Μαρία Λουίζα αποκάλυψε πως πολλές φορές μετανιώνει για πράγματα που έχει κάνει αν και δεν της αρέσεις αυτό.

-Μετανιώνεις για πράγματα που κάνεις;

«Ναι, αν και θεωρώ ότι είναι λάθος να μετανιώνεις. Πάντα υπάρχει λόγος που κάνεις κάτι. Γενικά ανέχομαι πολλά, αλλά όταν θα πω ότι κάτι τελείωσε, δεν υπάρχει περίπτωση να αναθεωρήσω».

-Θα ήθελες να φύγεις στο εξωτερικό;

«Με ενδιαφέρει να δουλέψω έξω, αλλά κάθε φορά που λέω ότι θα φύγω, κάτι συμβαίνει και το αναβάλλω. Όμως δεν έχω παράπονο. Δουλεύω εδώ και νιώθω τυχερή. Αυτήν την περίοδο κάνω εκπομπή με τον Δημήτρη Μάρκο στο Κανάλι 9, που λέγεται «Happy Hour» ενώ κάθε Σάββατο κάνω ραδιόφωνο στον Alpha 9,89. Παράλληλα, συμμετέχω σε μία ταινία αυσταλιανής παραγωγής, που λέγεται "Dream of a shadow", όπου θα προβληθεί πρώτα στο εξωτερικό και μετά εδώ».

-Τα καλλιστεία σε βοήθησαν;

«Ναι, γιατί μου έδωσαν μία τρομερή προβολή. Στα Καλλιστεία ήμουν την ίδια χρονιά με τη Δούκισσα Νομικού. Θυμάμαι τότε είχε γίνει και ένα θέμα, επειδή εμείς οι δύο ήμασταν κόρες γνωστών ανθρώπων και έτσι νομίζω ότι προβληθήκαμε πιο πολύ. Με τη Δούκισσα, βέβαια, ήμασταν μια χαρά. Δεν είχαμε κόντρα, απλώς τα μέσα μας προέβαλαν γι' αυτό το λόγο περισσότερο».

-Έβγαλες λεφτά από το μόντελινγκ;

«Ίσα-ίσα που πρόλαβα να κάνω κάποιες καλές δουλειές, ώστε να πω ότι ζω για ένα διάστημα άνετα. Από τη στιγμή που άρχισε η ύφεση, όμως, όλες οι δουλειές μειώθηκαν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved