Ελισάβετ Κατσαμάκη: Η Ελληνίδα που σαρώνει στις διεθνείς πασαρέλες
Models

Ελισάβετ Κατσαμάκη: Η Ελληνίδα που σαρώνει στις διεθνείς πασαρέλες

Η 26χρονη Ελισάβετ Κατσαμάκη χαρακτηρίζει τον εαυτό της «πολεμίστρια ονείρων». Από μικρή είχε όνειρο ζωής να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, και τα κατάφερε στηριζόμενη αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις.

Όμορφη, δυναμική και προσγειωμένη, μιλάει στη NEWSBOMB για τη διεθνή καριέρα της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Ξεκίνησα να κάνω φωτογραφήσεις στην Ελλάδα και με δική μου πρωτοβουλία έστειλα τις φωτογραφίες μου σε ένα γνωστό πρακτορείο στη Γερμανία και κατευθείαν με δέχτηκαν. Κάπως έτσι έγινα εξώφυλλο σε τέσσερις χώρες. Ο φωτογράφος της Heidi Klum με είδε και μου έκλεισε δουλειά για μια διεθνή καμπάνια στο Μιλάνο. Από τότε και για τέσσερα χρόνια η βάση μου έγινε το Μιλάνο. Τώρα πια έχω επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα και απλώς ταξιδεύω συχνά στο εξωτερικό». Στην Ελλάδα είναι όλα διαφορετικά σε σχέση με αυτά που είδε στο εξωτερικό.

«Εκεί τα πράγματα είναι αυστηρά και η καριέρα δε στηρίζεται τόσο στις γνωριμίες, όπως γίνεται εδώ. Τα στάνταρ είναι υψηλά και μετράει πάνω απ’ όλα η εμφάνιση. Πρέπει όμως να έχεις τέλειες αναλογίες και να μπορείς να δεχτείς την καθημερινή πίεση που σου ασκούν. Στην Ελλάδα τα πράγματα ακόμα είναι πολύ χαλαρά. Ο μόνος λόγος που με έκανε κάποια στιγμή να τα παρατήσω ήταν το θέμα των κιλών. Πρέπει να έχεις συγκεκριμένο τρόπο ζωής και να ακολουθείς πρόγραμμα διατροφής!»

Τώρα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ινδία, ενώ το Μάρτιο θα πάει στο Παρίσι και το επόμενο ταξίδι της είναι στη Νέα Υόρκη. Η προσωπική της ζωή; «Προσπάθησα να χτίσω μια μακροχρόνια σχέση, αλλά είναι τόσο δύσκολο να τα συνδυάσω και τα δύο. Τελικά αν θες να χτίσεις την καριέρα σου, πρέπει να είσαι αφοσιωμένη σε αυτήν».

Πηγή: Newsbomb

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved