Διονυσία Κουκίου: « Αθωωθήκαμε στο δικαστήριο! Ήταν μια άτυχη στιγμή»!
Models

Διονυσία Κουκίου: « Αθωωθήκαμε στο δικαστήριο! Ήταν μια άτυχη στιγμή»!

Πριν ένα χρόνο το όνομα της πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσίας Κουκίου ενεπλάκη στην υπόθεση του Αλέξη Φράγκου στον οποίο απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες ότι σκότωσε τους δολοφόνους του αδελφού του.

Ουσιαστικά κατηγορήθηκε ότι τον υπόθαλψε στο σπίτι της
«Αθωωθήκαμε στο δικαστήριο. Ήταν μία άτυχη στιγμή. Απλώς βρέθηκε στο ίδιο μέρος που ήμασταν και εμείς. Αν δεν ήμουν εγώ και ο Τάσος δε νομίζω ότι θα γίνονταν τόσος ντόρος. Πουθενά σʼ όλα τα δημοσιεύματα δεν αναφέρθηκε η κοπέλα του που ήταν μαζί του. Παντού έβλεπες «Η σταρ Ελλάς και ο Πυγμάχος». Δεν ασχολήθηκε κανένας με το φόνο αλλά με τα ονόματα μας. Αυτό πούλαγε. Με τον Τάσο καταγόμαστε από την Πάτρα. Με την κοπέλα του παιδιού είμαστε παιδικές φίλες. Όταν παντρεύονταν η αδελφή μου επειδή ήταν έγκυος ήμουν δίπλα της στις προετοιμασίες και είχα φέρει τις φίλες μου να με βοηθήσουν. Έτυχε να έρθει το παιδί να πάρει την κοπέλα του από το σπίτι και τον έπιασαν εκεί. Δεν εκκρεμούσε ένταλμά συλλήψεως εις βάρος του. Δεν ξέραμε κάτι. Μας πήγαν στη ΓΑΔΑ. Δεν έχει συμβεί πουθενά να κρατηθείς για πλημμέλημα» στο περιοδικό ΕΓΩ το γνωστό μοντέλο.
Και τόνισε: «Όταν ο άλλος δει σε ένα τίτλο η σταρ Ελλάς μπλεγμένη σε δολοφονία το μόνο που μένει στο μυαλό του είναι η δολοφονία. Αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν τι άνθρωπος είμαι. Στεναχωρήθηκα που συνέβη. Ποτέ δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα. Αποσύρθηκα από το χώρο πολύ διακριτικά γιατί κατάλαβα στην πορεία ότι δε μου ταίριαζε».
Η Διονυσία Κουκίου έχει αφήσει πίσω το παρελθόν και αυτή την στιγμή ετοιμάζει ένα στούντιο σολάριουμ στην Πάτρα.
Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει κάνει αυξητική στήθους: «Έκανα αυξητική στήθους. Δεν έχω πειράξει τίποτε άλλο πάνω μου. Ούτε τα δόντια μου. Όλα είναι φυσικά».
Τέλος για την κοινή της ζωή με τον Τάσο Μπερδέση είπε: «Θέλουμε να κάνουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved