Ραγίζει καρδιές: Το 5χρονο κορίτσι της πρώην «Μις Βενεζούλα» δεν γνωρίζει ότι οι γονείς της «έφυγαν» από τη ζωή!
Models

Ραγίζει καρδιές: Το 5χρονο κορίτσι της πρώην «Μις Βενεζούλα» δεν γνωρίζει ότι οι γονείς της «έφυγαν» από τη ζωή!

Η πρώην Μις Βενεζουέλα, Monica Spear και ο σύζυγός της έπεσαν θύματα ληστών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους και τους δολοφόνησαν. Μάλιστα στο αυτοκίνητο επέβαινε και η πεντάχρονη κορούλα τους, Maya, που την τραυμάτισαν στο πόδι.


Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, το μοντέλο ταξίδευε με τον Ιρλανδό σύζυγό της και τη μικρή κόρη τους από την πόλη Βαλέντσια στο Πουέρτο Καμπέλο και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, το αυτοκίνητό τους έπαθε βλάβη και σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου.
Στο σημείο εκείνο τους επιτέθηκαν ένοπλοι δράστες που άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας την ίδια και τον 39χρονο σύζυγό της, Τόμας Χένρι Μπέρι, αλλά και τραυματίζοντας στο πόδι την 5χρονη κόρη τους, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μιλώντας στο NTV24, ο θείος της πρώην Μις Βενεζουέλα λέειπως η μικρούλα ακόμα δεν το έχει καταλάβει: «Είναι μια απίστευτη τραγωδία που της έχει συμβεί, και όσο μπορούμε όλη η οικογένεια, προσπαθούμε να τη βοηθήσουμε να συνέλθει, και είμαστε δίπλα της. Έχει τραυματιστεί στο πόδι από τη σφαίρα, και βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική του Caracas. Είναι ασφαλής, στα χέρια των παππούδων της».

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία διεξάγει έρευνα και ανάμεσα στους υπόπτους που ανακρίνονται πάντως, βρίσκονται τα μέλη της συμμορίας «Los Rapiditos».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved