H πολυτάραχη ζωή της Κέιτ Μος μέσα στις σελίδες νέου βιβλίου!
Models

H πολυτάραχη ζωή της Κέιτ Μος μέσα στις σελίδες νέου βιβλίου!

Τα τελευταία 25 χρόνια που πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες των πιο διάσημων οίκων μόδας, η προσωπική της ζωή βρίσκεται στο μικροσκόπιο των media.

Με αφορμή τον εορτασμό των 40ών γενεθλίων της Κέιτ Μος, μια νέα βιογραφία έρχεται να αποκαλύψει και τις ελάχιστες άγνωστες πτυχές της ζωής της.
Ο συγγραφέας Κρις Ρόμπερτς, όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, απαριθμεί μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Κate Moss» όλα τα ups και down της πολυτάραχης ζωής της, από την ηλικία των 14 ετών. Καταγράφοντας πώς η skinny μαθήτρια από το νότιο Λονδίνο μεταμορφώθηκε σε international icon, το βιβλίο περιέχει αναφορές στη ζωή και στους έρωτες του διάσημου μοντέλου, από το σκάνδαλο με την κοκαΐνη μέχρι τους ταραχώδεις δεσμούς της. Περιλαμβάνει ωστόσο και λιγότερο γνωστά περιστατικά από τη ζωή της, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι πλήρωσε 1,2 εκατομμύρια ευρώ τον Τζέφερσον Χακ, πατέρα της κόρης της, Λίλα Γκρέις, όταν χώρισαν. Ακόμη υπενθυμίζει στους φαν της την περίοδο που και ο μικρότερος αδερφός της, Νικ, υπέγραφε συμβόλαιο στο Storm Models και πώς οι δυο τους πρωταγωνίστησαν μαζί στην καμπάνια του οίκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved