Πώς έμπλεξαν και γιατί την Ηρώ Λεγάκη στην δολοφονία της «ωραίας» Φαίης;
Models

Πώς έμπλεξαν και γιατί την Ηρώ Λεγάκη στην δολοφονία της «ωραίας» Φαίης;

Το όνομα της Ηρώς Λεγάκη έχει εμπλακεί στην υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπλάχα.

Η πρώην Playmate με δηλώσεις της αποκαλύπτει την δική της αλήθεια.
-Πώς βρέθηκε το όνομα σας φερόμενο να «εμπλέκεται» σε σχέση με τον Βαγγέλη Στεφανάκη, που κατηγορείται για δολοφονία της Φαίης;
«Δεν τον γνωρίζω καν τον άντρα αυτόν και δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Σκοπεύω να κινηθώ νομικά και ήδη αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι καθ' οδόν για τον δικηγόρο μου. Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το όνομα μου και να κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια».
-Η δικηγόρος της οικογένειας Μπλάχα, σε συνέντευξη της στο «Πρώτο Θέμα», ισχυρίστηκε ότι είχατε γνωριμία με τον κατηγορούμενο και ότι τον φιλοξενήσατε και στο σπίτι σας.
«Αυτή η κυρία μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Τι να σας πω εγώ από εκεί και πέρα. Θα αναλάβει ο δικηγόρος μου πλέον. Δεν ξέρω από ποιο μέρος του μυαλού της τα έχει βγάλει όλα αυτά. Θα φανούνε όλα. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα».
Πώς αισθάνεστε που χρησιμοποιήθηκε το όνομα σας σε μια τόσο σκληρή υπόθεση δολοφονίας;
«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, γιατί από το πουθενά με ανακατεύουν σε μια υπόθεση που δεν έχω απολύτως καμία σχέση. Στεναχωρώντας πάρα πολύ και την οικογένεια μου. Μένω μαζί με τους γονείς μου, αν αυτό σας λέει κάτι. Είναι καθαρά μεγάλο ψέμα όλο αυτό που λένε για μένα».
-Σας έχει καλέσει ο εισαγγελέας;
«Όχι, βέβαια. Δεν έχω ανακατευτεί ούτε μια στιγμή σε όλο αυτό. Το όνομα μου δεν υπάρχει πουθενά στη δικογραφία. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα και είναι άδικο να με μπλέκουν σε κάτι τέτοιο. Ούτε πρόκειται να παρευρεθώ σε καμία δίκη. Δεν υπάρχει πουθενά το όνομα μου και δεν μπορώ να γνωρίζω τον λόγο που τα υποστηρίζει όλα αυτά η εν λόγω κυρία».
Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved