Χριστιάνα Γαργαροπούλου: Ξετρέλανε τους Τούρκους
Models

Χριστιάνα Γαργαροπούλου: Ξετρέλανε τους Τούρκους

Τον έναν μήνα που έμεινε στην Κωνσταντινούπολη η Χριστιάνα Γαργαροπούλου κατάφερε να κάνει αίσθηση και να δεχθεί πολλές προτάσεις συνεργασίας.

«Δεν θα συγκρίνω επ' ουδενί τη Νέα Υόρκη με την Κωνσταντινούπολη. Στη Νέα Υόρκη, που αποτελεί μητρόπολη, κατάλαβα τι σημαίνει καριέρα υψηλών απαιτήσεων, ενώ στη γειτονική Κωνσταντινούπολη χάρηκα ωραίες δουλειές. Άλλωστε όταν έχεις ανοιχτούς ορίζοντες αποκτάς πλούσιες εμπειρίες όπου κι αν βρεθείς» τόνισε στο Πρώτο Θέμα για την εμπειρία της από την Εβδομάδα Μόδας της Τουρκίας.
«Υπήρχε τόση δουλειά που δεν βγήκα ούτε ένα βράδυ έξω. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα που αποπνέει αυτή η πόλη. Ο Βόσπορος, τα χρώματα, τα μπαχάρια, οι μυρωδιές... Η Κωνσταντινούπολη είναι ένα ζωντανό σκηνικό. Θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο για να περιηγηθώ στα στενά της προκειμένου να ανακαλύψω πράγματα. Είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψω σύντομα». Το περίεργο είναι ότι στην Κωνσταντινούπολη είχε την ευκαιρία να δουλέψει με Έλληνες: «Παρά τις πολιτικές κόντρες μεταξύ των δύο χωρών, στους Τούρκους αρέσει να δουλεύουν με Έλληνες, γι' αυτό πολλοί δικοί μας εργάζονται εκεί. Στο διαφημιστικό όπου πρωταγωνίστησα είχα Έλληνα παρτενέρ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved