Μοντέλο καταγγέλλει ότι τη βίασαν έξι εβδομάδες πριν στεφθεί Μις Κόσμος
Models

Μοντέλο καταγγέλλει ότι τη βίασαν έξι εβδομάδες πριν στεφθεί Μις Κόσμος

Κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή της παγκόσμιας ομορφιάς.

Ωστόσο η μοίρα ήταν και πολύ σκληρή μαζί της. Η Linor Abargil στέφθηκε Μις Κόσμος το 1998 και σήμερα μέσα από το ντοκιμαντέρ «Brave Miss World» αφηγείται την συγκλονιστική της ζωή από την βίαιη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε, ως την κορυφή της ομορφιάς.
«Γεννήθηκα στη Νετάνια, του Ισραήλ. Είχα μια φυσιολογική παιδική ηλικία και ποτέ δεν σκέφτηκα να γίνω μοντέλο. Στο 18 μου, το αγόρι μου ήθελε να γίνει μοντέλο και έτσι πήγα στο γραφείο μαζί του. Τελικά σε εμένα έκαναν συμβόλαιο. Όταν μια διαγωνιζόμενη εγκατέλειψε το διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Ισραήλ, την αντικατέστησα και κέρδισα. Ξαφνικά είσαι κάποιος. Όχι η Linor από τη Νετάνια, αλλά η Linor Abargil, η βασίλισσα της ομορφιάς.
Όταν η Abargil πήγε στο Μιλάνο για να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου, της σύστησαν σε έναν μάνατζερ ο οποίος όπως αναφέρει η ίδια «έμοιαζε επαγγελματίας». Όταν εκείνος προσφέρθηκε να τη συνοδέψει στο αεροδρόμιο για ένα ταξίδι στη Ρώμη, τη βίασε. «Με έδεσε, με φίμωσε και με βίασε επανειλημμένα...» αναφέρει στο ντοκιμαντέρ. Λίγες εβδομάδες μετά το φρικτό περιστατικό, η ίδια συμμετείχε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Κόσμος τον οποίο και κέρδισε. «Η μητέρα μου σκέφτηκε ότι η συμμετοχή θα με βοηθούσε να ξεχάσω έστω για λίγο, το βιασμό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved