Ευαγγελία Κουταλίδου: Πώς αποφάσισε να κάνει πλαστική στη μύτη;
Models

Ευαγγελία Κουταλίδου: Πώς αποφάσισε να κάνει πλαστική στη μύτη;

Πώς αποφάσισε να κάνει πλαστική στη μύτη η Ευαγγελία Κουταλίδου;

«Το είχα πάντα στο μυαλό μου. Υπάρχουν πολλά μοντέλα που έχουν κάνει πολλές πλαστικές. Απλά είναι τόσο τέλειες, που δεν τις καταλαβαίνεις. Νιώθω τυχερή, γιατί και με τη μύτη που είχα πριν δούλεψα πολύ και σε κάποιες δουλειές με έπαιρναν μόνο για αυτό το λόγο. Πρόσφατα, βρήκα έναν εξαιρετικό γιατρό και τον εμπιστεύτηκα. Είχα κάνει ραντεβού και με άλλους πλαστικούς στο παρελθόν, αλλά είχα τρομάξει. Το ήξερε μόνο το γραφείο μου, η οικογένειά μου και ο σύντροφός μου» τόνισε στο People.

-Δεν φοβήθηκες για το αποτέλεσμα;
«Το πρόσωπό μου είναι εργαλείο για τη δουλειά μου και βέβαια ήμουν πολύ φοβισμένη. Ήταν τέσσερις ώρες χειρουργείο, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει. Όταν μου έβγαλε το νάρθηκα, σοκαρίστηκα, έβαλα τα κλάματα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μέρα με τη μέρα αλλάζει η μύτη και βλέπω συνέχεια αλλαγές. Είμαι στα τελικά στάδια και μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα.»
-Τι σχόλια έχεις πάρει μέχρι σήμερα;
«Όλοι μου λένε «καλά έκανες». Σίγουρα είναι μια τεράστια αλλαγή, αλλά έγινε όπως έπρεπε. Γενικά οι πλαστικές επεμβάσεις πρέπει να γίνονται αν δεν νιώθεις καλά, αλλά με μέτρο και σιγά σιγά.»
-Πέρασες και έντονη ακμή, ειδικά όταν ήσουν στο παιχνίδι, αν θυμάμαι καλά.
«Ναι, αλλά ευτυχώς έχει λυθεί το θέμα. Είχα φαγεσωρική ακμή, δηλαδή υπάρχει εγκλωβισμένο σμήγμα που κάνει ανάγλυφο το δέρμα χωρίς πύον ή ορατή φλεγμονή. Το έχω ξεπεράσει τώρα, με ιατρική βοήθεια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved