Νοέλ Κονδυλάτου: «Σαν τη μεσογειακή κουζίνα δεν υπάρχει άλλη για τα μοντέλα»
Models

Νοέλ Κονδυλάτου: «Σαν τη μεσογειακή κουζίνα δεν υπάρχει άλλη για τα μοντέλα»

Η Νοέλ Κονδυλάτου μολονότι έχει δουλέψει για τους οίκους Jean Paul Gaultier, Azzaro, Naf Naf και Casadei, βλέπει το μέλλον της σε αρχιτεκτονικά σχέδια, προσόψεις και τοπογραφικές μελέτες.


«Η δουλειά με τους ξένους δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Αντιθέτως, οι Γάλλοι μού ταιριάζουν περισσότερο γιατί είναι επαγγελματίες, απλοί και κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να ενοχλούν ή να κομπάζουν. Παρά τα όσα λέγονται περί σνομπισμού, εγώ τους βρίσκω άκρως συνεργάσιμους» τόνισε στο Πρώτο θέμα.
Η μητέρα της είναι Γαλλίδα ενώ η ίδια φοίτησε ως εσωτερική στη Γαλλική Σχολή Αθηνών. «Στα μαθητικά μου χρόνια κατανόησα τι σημαίνει συνέπεια και focus στον στόχο.Το γεγονός ότι έμαθα να πειθαρχώ και να δουλεύω σκληρά και με πρόγραμμα μόνο θετικά είχε να μου προσφέρει στη συνέχεια της ζωής μου».
Στην Πόλη του Φωτός έμεινε περίπου για τριάμισι χρόνια. «Ήταν μια πολύ δημιουργική περίοδος. Το λατρεύω γιατί σου προσφέρει υψηλή ποιότητα ζωής και σου καλλιεργεί την αισθητική. Λατρεύω τις βόλτες γύρω από τον Σηκουάνα και τους περιπάτους στα μεγάλα πάρκα της πόλης». Γαστρονομικά πάντως επιμένει ελληνικά. «Σαν τη μεσογειακή κουζίνα δεν υπάρχει άλλη -ειδικά για εμάς τα μοντέλα που ζούμε συνεχώς με το άγχος της ζυγαριάς. Το γαλλικό γκουρμέ το βρίσκω βαρύ και ανθυγιεινό. Προτιμώ τις ελληνικές σαλάτες, το λάδι μας και κάποια παραδοσιακά πιάτα όπως τα κεφτεδάκια και τα γεμιστά».
Αν και η καριέρα της ως μοντέλου στο εξωτερικό είναι σημαντική, το μέλλον της προβλέπεται μάλλον τελείως διαφορετικό: «Είμαι φοιτήτρια στο Τμήμα Τοπογράφων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και δεν αποκλείω αργότερα να ασχοληθώ με τον τομέα αυτό. Από τώρα συνεργάζομαι άλλωστε με μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο του εξωτερικού ως σύμβουλος στο interior design».
Στην ερώτηση πώς καταφέρνει και τα συνδυάζει απαντά: «Είναι όμορφο να ασχολείσαι με διαφορετικά πράγματα γιατί έτσι δεν βαριέσαι ποτέ και γεμίζεις τις μπαταρίες σου παίρνοντας ενέργεια από διαφορετικούς τομείς. Το λέει και ο θυμόσοφος λαός: Πέτρα που κυλά ποτέ δεν χορταριάζει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved