Αυτά είναι τα μυστικά της Kate Upton
Models

Αυτά είναι τα μυστικά της Kate Upton

H Κate Upton αποφεύγει τις αυστηρές δίαιτες και τα εξαντλητικά workouts.

Μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram αποκαλύπτει μικρά μυστικά σε όλες τις θαυμάστριές της.

«Αποφεύγω το αλκοόλ γιατί κάνει το πρόσωπό μου να δείχνει αφυδατωμένο και κουρασμένο, μεγάλο πρόβλημα αν έχω φωτογράφιση. Προτιμώ ένα θρεπτικό πράσινο χυμό με κέιλ, σπανάκι, γάλα αμυγδάλου, αγγούρι, άνηθο και φράουλες».

«Δεν ακολουθώ κάποια δίαιτα. Σε γενικές γραμμές οι τροφές που επιλέγω δεν περιέχουν γλουτένη και ζάχαρη. Ένα κλασικό γεύμα μου είναι συνήθως πλούσιο σε πρωτεΐνες και χαμηλό σε υδατάνθρακες. Για παράδειγμα, ψητός σολομός με μπρόκολο και χυμό λεμονιού. Το πρωινό μου περιλαμβάνει ομελέτα από ασπράδια με σπανάκι».

«Ανάλογα με το πρόγραμμά μου μπορεί να κάνω γυμναστική και αργά το βράδυ. Με χαλαρώνει και με βοηθά να είμαι πάντα σε φόρμα. Ακόμα και αν δεν έχω χρόνο, θα προσπαθήσω να γυμναστώ για 10'-15'. Νομίζω πως όλοι είναι σε θέση να το κάνουν, δεν υπάρχουν δικαιολογίες». Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα ο personal trainer Ντέιβιντ Κιρς.

«Εφαρμόζω ένα πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης. Καρδιαγγειακές ασκήσεις για ενδυνάμωση. Εστιάζω σε περιοχές όπως οι μηροί και οι γλουτοί. Χρησιμοποιώ ιμάντες για αντίσταση και μπάλες. Για το εσωτερικό των μηρών κάνω πλευρικές προβολές, που είναι πολύ αποτελεσματικές. Για τα μπράτσα μου προτιμώ το μποξ» συμβούλεψε το μοντέλο σύμφωνα με το elle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved