Από τις πασαρέλες στις δημόσιες σχέσεις του εστιατορίου της Μαρίας Λόη στη Νέα Υόρκη
Models

Από τις πασαρέλες στις δημόσιες σχέσεις του εστιατορίου της Μαρίας Λόη στη Νέα Υόρκη

Υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα male models στον ελληνικό χώρο και από τους λίγους που πραγματικά έκαναν και πολλές δουλειές στο εξωτερικό.

Πλέον όμως όχι μόνο έχει εγκαταλείψει το επάγγελμα αλλά ζει εκτός Ελλάδος και εργάζεται στις δημόσιες σχέσεις και την υποδοχή του εστιατορίου της Μαρίας Λόη στην Νέα Υόρκη.

Ο λόγος για τον Δαυίδ Σαμαρά που εδώ και ενάμιση χρόνο έχει εγκαταλείψει οριστικά την Ελλάδα και έχει μεταναστεύσει στην Αμερική καθώς η κρίση στην χώρα μας «χτύπησε» πολύ τον χώρο της μόδας. Το εντυπωσιακό μοντέλο αρχικά έφυγε στην Ιταλία, καθώς λόγω της καριέρας του εκεί είχε πολλές γνωριμίες και του ανοίγονταν πολλές ευκαιρίες αλλά ήταν μια πρόταση από μια εταιρία φωτιστικών που τον οδήγησε τελικά στην Νέα Υόρκη και σε μια νέα ζωή. Λίγους μήνες μετά την εγκατάστασή του εκεί βρέθηκε με την γνωστή chef Μαρία Λόη η οποία όχι μόνο είναι πολύ γνωστό όνομα στην Αμερική αλλά έχει και το δικό της πολύ πετυχημένο εστιατόριο εκεί. Οι δυο τους γνωρίζονταν από την Ελλάδα και είχαν καλές σχέσεις. Άκρως επικοινωνιακός ο Δαυίδ Σαμαράς ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνε για τις δημόσιες σχέσεις του μαγαζιού της και έτσι μια νέα συνεργασία ξεκίνησε. Οι δυο τους εκτός από συνεργάτες, είναι και φίλοι. Κάνουν στενή παρέα και τα γεμάτα τραπέζια του εστιατορίου είναι η απόδειξη ότι η συνεργασία τους είναι απόλυτα πετυχημένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved