Αλέκα Καμηλά: «Πέρασαμε κρίση. Δεν είχα συνηθίσει να έχω έναν άντρα ξαπλωμένο στον καναπέ»
Models

Αλέκα Καμηλά: «Πέρασαμε κρίση. Δεν είχα συνηθίσει να έχω έναν άντρα ξαπλωμένο στον καναπέ»

Για την σοβαρή κρίση που πέρασε στον γάμο της με τον Πρέντραγκ Στογίακοβιτς όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα, μίλησε για πρώτη φορά σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αλέκα Καμηλά.


Πέρασε πότε κρίση ο γάμος σας; «Τα τελευταία δυο χρόνια που ήρθαμε στην Ελλάδα περάσαμε σοβαρή κρίση, αλλά την ξεπεράσαμε γιατί θεωρώ ότι και οι δύο πάνω από όλα είμαστε καταπληκτικοί γονείς. Τα βάλαμε κάτω, τα συζητήσαμε και διαπιστώσαμε ότι υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ μας. Και καταλήξαμε ότι θα ήταν κρίμα, επειδή περνάμε μια δύσκολη φάση, να μας πιάσει πανικός να κάνουμε βιαστικές κινήσεις»
Γιατί περάστε την κρίση τώρα και όχι νωρίτερα; «Διότι όλο το προηγούμενο διάστημα ο άντρας μου, λόγω της δουλειάς του, ήταν επισκέπτης στο σπίτι. Μέχρι να έρθει, έπρεπε να φύγει, οπότε υπήρχαν τριβές στη σχέση μας, γιατί ουσιαστικά δεν είχαμε ζήσει ο ένας τον άλλον την καθημερινότητά του. Όταν σταμάτησε να δουλεύει και έμεινε σπίτι, του είπα «Καλώς ήρθες σον κόσμο μου». Στην αρχή είχε φρικάρει κι εκείνος, αλλά κι εγώ γιατί δεν είχα συνηθίσει να έχω έναν άντρα ξαπλωμένο στον καναπέ όλη την ώρα»
Ποιο ήταν το σημείο τριβής σας; «Του άντρα μου το αρέσει πολύ η τάξη . Όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο ΝΒΑ είχε συνηθίσει να του τακτοποιούν τα πράγματα του , να του φτιάχνουν τις βαλίτσες του. Δεν είχε κουνήσει το δακτυλάκι του να κάνει κάτι μόνος του. Όταν είσαι σε ένα σπίτι με τρία παιδία, δεν μπορεί να υπάρξει τάξη. Θα υπάρχουν παντού παιχνίδια, πεταμένα βρακιά, σκόνη. Ε, όλα αυτά του φαίνονταν πολύ περίεργα στην αρχή»
Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που κάνατε όταν ήρθατε στην Ελλάδα; «Αφήσαμε τα παιδιά στις γιαγιάδες και τους παππούδες και πήγαμε διακοπές. Ξέρεις τι μας είχε λείψει όλο αυτό το διάστημα που ήμασταν στην Αμερική; Το ξενύχτι. Να πάμε σε ένα μπαρ, μετά στα μπουζούκια και να γυρίσουμε το πρωί στο σπίτι, χωρίς άγχος ότι σε λίγο θα ξυπνήσουν τα παιδιά. Ειδικά τον πρώτο μήνα, που είχαμε τη βοήθεια των γονιών μας, του δώσαμε και κατάλαβε! Στην Αμερική είναι όλοι ξενέρωτοι. Όταν πάει 10 η ώρα, δεν βλέπεις φως αναμμένο στα σπίτια», εξομολογειται στο περιοδικό ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved