Βανέσα Οτίλια: «Οι ξένοι δεν υπολογίζουν εθνικότητα, αλλά προδιαγραφές και επαγγελματισμό»
Models

Βανέσα Οτίλια: «Οι ξένοι δεν υπολογίζουν εθνικότητα, αλλά προδιαγραφές και επαγγελματισμό»

Μετά τις προτάσεις από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων της Γερμανίας και όχι μόνο, η Βανέσα Οτίλια θα περάσει τον Ατλαντικό, όπου ονειρεύεται να γίνει «Άγγελος» στην περίφημη συλλογή εσωρούχων Victoria's Secret.


Είναι μόνο 23 ετών, αλλά έχει ήδη ένα εξαιρετικά πλούσιο βιογραφικό. Έχει ποζάρει με ρούχα των Βρεττού Βρεττάκου και Σήλιας Κριθαριώτη στην Ελλάδα, ενώ στο εξωτερικό συνεργάστηκε με τους ισπανικούς οίκους Pablo Erroz, Μané Mané και Leyre Valiente.
Μια σπουδαία στιγμή ήταν το ταξίδι της στο Μιλάνο και η υπογραφή συνεργασίας με τον διάσημο οίκο Alexander McQueen: «Δυστυχώς συνεργάστηκα μαζί τους όταν εκείνος είχε φύγει από τη ζωή, κι έτσι δεν είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω», λέει στεναχωρημένη η Βανέσα. Τονίζει όμως ότι «είχα μια στενή γνωριμία με φίλους και συνεργάτες του ΜακΚουίν, οι οποίοι και με μύησαν στη γενικότερη φιλοσοφία του οίκου.
Ομολογώ ότι ήμουν τυχερή όταν από μικρό κοριτσάκι είχα τη δυνατότητα να βρεθώ σε χώρους δουλειάς που θεωρούνται πρότυπα διεθνώς» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Στη συνεργασία της με τον οίκο Alexander McQueen η Bανέσα Οτίλια αντιλήφθηκε ότι κανένα όνειρο δεν είναι απραγματοποίητο όταν κάποιος είναι διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά. Η ίδια ξεκαθαρίζει: «Κακώς πιστεύουν κάποιοι ότι όσα κορίτσια προέρχονται από την Ελλάδα δεν έχουν καμιά ελπίδα στα μεγάλα σαλόνια της μόδας. Οι ξένοι δεν υπολογίζουν εθνικότητα, αλλά προδιαγραφές και επαγγελματισμό. Ολα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες από κάποιες που δεν τολμούν να προσπαθήσουν ή που πίστεψαν ότι μόνο λόγω ομορφιάς θα τους προσφερθούν όλα στο πιάτο».
Η ίδια παραδέχεται ότι «μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα και εκεί μένω μέχρι και τώρα. Το ότι έκανα κάποια επαγγελματικά βήματα δεν με έκανε να απαρνηθώ τη γνησιότητα μιας περιοχής η οποία μου είναι εξαιρετικά οικεία. Είμαι αντίθετη στην άποψη ότι επειδή συνεργάστηκα με τον οίκο Alexander McQueen πρέπει να μείνω σώνει και καλά στη Βούλα ή στην Κηφισιά».
Αυτή την εποχή η Βανέσα Οτίλια φτιάχνει τις βαλίτσες της προκειμένου να ταξιδέψει μέχρι τη Γερμανία για τις υποχρεώσεις που προβλέπει το συμβόλαιό της με το γνωστό πρακτορείο Core Management. Μετά τη Γερμανία το πρόγραμμα προβλέπει Αμερική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved