Μάρα Δαρμουσλή: «Οι διατροφικές διαταραχές είναι σαν τον φόβο»
Models

Μάρα Δαρμουσλή: «Οι διατροφικές διαταραχές είναι σαν τον φόβο»

Η Μάρα Δαρμουσλή κέρδισε πολλά από την εποχή του μόντελινγκ, τότε που ζούσε με μια βαλίτσα στο χέρι και ταξίδευε σε όλον τον κόσμο, αλλά δεν τη νοσταλγεί.

«Ξεκίνησα στα 17 μου με άγριους ρυθμούς είναι αλήθεια. Με το που πέρασα στις Πανελλήνιες, εξαφανίστηκα. Έζησα κατά βάση στη Γαλλία, μετά στην Αμερική, στην Ιταλία και στην Αγγλία. Πιο εύκολο είναι να σου πω τα μέρη που δεν έχω πάει παρά αυτά που έχω πάει», επισημαίνει στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει: «Αν με ρωτούσες τότε ποιο θεωρώ σπίτι μου θα σου απαντούσα "εκεί που πλένω τα ρούχα μου". Έμενα σε Ξενοδοχεία και στα γνωστό διαμερίσματα μοντέλων. Κάτι σαν κοινόβιο δηλαδή. Φαντάσου ότι συγκατοικούσα μαζί με 15 κορίτσια από όλα τα κοινωνικά και μορφωτικά επίπεδα μέσα σε ένα σπίτι. Έμαθα σε πολύ μικρή ηλικία ότι ο κόσμος είναι μεγάλος κι εμείς πολύ μικροί».
Κάπου εκεί ξεκινά και η μάχη της: με τη βουλιμία και τη νευρική ανορεξία: «Δεν μπορώ να πω ότι το ξεπέρασα, αλλά ότι συμπορεύομαι με αυτό. Είναι κομμάτι του εαυτού μου. Άλλωστε δεν σε αφήνει ποτέ. Οι διατροφικές διαταραχές είναι σαν τον φόβο, όσο πιο πολύ τις πολεμάς τόσο πιο πολύ ασχολείσαι. Λένε ότι για να ξορκίσεις ένα τέρας πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν υπάρχει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved