Άννα Πρέλεβιτς: «Το γάμο μου τον βλέπω σαν ένα πολύ ωραίο πάρτι»
Models

Άννα Πρέλεβιτς: «Το γάμο μου τον βλέπω σαν ένα πολύ ωραίο πάρτι»

Η Άννα Πρέλεβιτς έκανε μια φωτογράφηση με νυφικά. Τι θα πει ο εδώ και δέκα μήνες σύντροφος της, Γιώργος Σαμπάνης, βλέποντας τη νυφούλα;

«Ο Γιώργος δεν είναι από τους άντρες που ακούνε τη λέξη "γάμος" και φρικάρουν. Δεν νομίζω ότι θα τρομάξει που θα με δει νύφη. Το πιο πιθανό είναι να μου πει ότι μου πάει πολύ, πόσο όμορφη είμαι και τέτοια» τόνισε στο Instyle.
Πάντως, σχετικά με την τελετή, η 24χρονη -που μικρή της άρεσε να ντύνεται στις Απόκριες με το κόκκινο φόρεμα της Catherine Zeta Jones από το Ζορό- έχει σαφή άποψη: «Το γάμο μου τον βλέπω σαν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Δεν θέλω να είναι μποέμικος, γιατί ούτε εγώ είμαι έτσι. Ούτε όμως κυριλάτος από εκείνους-που δεν πετάει ούτε τρίχα από το μαλλί. Ιδανικά θα ήθελα να γίνει σε ένα παρεκκλήσι στη Χαλκιδική, όπως σε αυτό στο Porto Carras όπου παντρεύτηκε μια γνωστή μου. Και μετά να αλλάξω, να βάλω το μπικινάκι μου, λευκό που να γράφει πίσω με στρας Just Married και να πάμε όλοι για μπάνιο στην παραλία. Επίσης σχετικά με το νυφικό, αν και μου αρέσουν σαν εικόνα τα φουντωτά, τύπου Σταχτοπούτα, εγώ θα φορούσα κάτι πιο κολλητό, πιο εφαρμοστό στο σώμα. Εκείνο που με τρελαίνει, όμως, είναι το πέπλο. Το θεωρώ το πιο όμορφο κομμάτι του φορέματος και το δικό μου θέλω να είναι πολύ ωραίο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved