Γιαννιώτης-Πανταζής: «Ήταν πιο εύκολα τα πράγματα με τις γυναίκες»
Models

Γιαννιώτης-Πανταζής: «Ήταν πιο εύκολα τα πράγματα με τις γυναίκες»

Δύο μοντέλα που μεσουρανούσαν την δεκαετία του '90 φιλοξενεί ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στις 13 Δεκεμβρίου στο Join Us στον ΣΚΑΪ.

O Φώτης Γιαννιώτης και ο Μάνος Πανταζής είναι δυο καλοί φίλοι που κοντεύουν τα 40, που αισθάνονται τέλεια με τον εαυτό τους και κάνουν τον απολογισμό τους.

Για το 2005, τη χρονιά που βγήκαν από τον χώρο του μόντελινγκ :
Σεβόμενοι το εαυτό μας το αποφασίσαμε. Κάνουμε και τώρα κάποιες επιλεκτικές δουλειές αλλά δεν νιώθαμε ποτέ ασφαλείς να παραμείνουμε στο προσκήνιο μόνο και μόνο για να λέμε ότι κάνουμε αυτό το επάγγελμα. Νιώσαμε εξαιρετικά και πολύ ήρεμα όταν βγήκαμε από τον χώρο. Ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα. Είχαμε ήδη αλλάξει τη ζωή μας, κάναμε μαγαζιά και πήγαν πολύ καλά. Όσον αφορά στους ανθρώπους που έχουν υπάρξει στην showbiz και βγήκαν από αυτή, πρέπει να είναι πολύ καλά με τον εαυτό τους ώστε να ανταπεξέλθουν σε αυτή την κατάσταση.

Για τη σημερινή κατάσταση στο μόντελινγκ:
Πλέον έχουν αλλάξει τα πρότυπα. Η νοοτροπία που υπήρχε τότε ήταν πως αν δεν ξεχωρίζεις ότι είσαι μοντέλο δεν υπάρχει λόγος να πας και στα casting. Έπρεπε να έχεις ένα ύψος πάνω από 1.85, έπρεπε να έχεις ένα σωματότυπο ώστε να σε αναγνωρίζουν στο δρόμο. Σήμερα, υπάρχουν άντρες που φορούν 28 νούμερο τζιν. Έχουν αλλάξει τα στάνταρντ. Κολλάνε πιο πολύ στο πρόσωπο, τους είναι αρκετό.

Για το πώς αισθάνονται με την ηλικία τους:
Είμαστε κοντά τα 40 και νιώθουμε τέλεια. Η ομορφιά βγαίνει από μέσα σου. Έχουμε περάσει πολύ ωραία, έχουμε την υγεία μας και αυτό φαίνεται. Απολαμβάνουμε και λίγο την ησυχία μας την οποία δεν είχαμε από τα 20 μέχρι και μετά τα 30. Όμως, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της.

Για το αν ήταν εύκολα τα πράγματα με τις γυναίκες:
Όταν ένας άνθρωπος εκτίθεται και τον ξέρουν μέσα από την τηλεόραση η γυναίκα νιώθει λίγο πιο άνετα. Ήταν πιο εύκολα τα πράγματα με τις γυναίκες, ωραία ήταν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved