Αυτός είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Μαρίας-Λουίζας Βούρου (φωτό)
Models

Αυτός είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Μαρίας-Λουίζας Βούρου (φωτό)

Η Μαρία Λουίζα Βούρου μετά τον πρόσφατο χωρισμό της είναι και πάλι ερωτευμένη με έναν γοητευτικό άντρα.

Στα μάτια του Θοδωρή Βρεττού το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει βρει όλα όσα έψαχνε.
Οι δυο τους, σύμφωνα με τη real, συστήθηκαν μέσω κοινών φίλων και ένιωσαν αμέσως την ιδιαίτερη μεταξύ τους έλξη - κάτι σαν κεραυνός που δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια επιλογών. Έτσι, η εξέλιξη αυτής της γνωριμίας σε ειδύλλιο ήταν μάλλον αναπόφευκτη. Ο Θοδωρής είναι υπάλληλος σε εταιρεία που ασχολείται με υπηρεσίες πληροφορικής και νέων τεχνολογιών. Τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας το ζευγάρι συγκατοικεί στο σπίτι του Θοδωρή στη Βουλιαγμένη όπου απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι δηλώνουν και οι δύο «σπιτόγατοι». Επίσης, η κοινή λατρεία που έχουν για τα σκυλιά ήταν ακόμα ένα στοιχείο που τους έκανε να «δεθούν» περισσότερο. Οι δυο τους περνούν πολλές ώρες κάνοντας βόλτες με τους τετράποδους φίλους τους, κάτι που τους διασκεδάζει και τους ξεκουράζει ταυτόχρονα.
Η σχέση τους μετράει σχεδόν δυόμισι μήνες. Αν και τα πρώτα δείγματα της χημείας τους είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητικά, το χρονικό διάστημα είναι μικρό για να μπορεί κανείς να μιλήσει με ασφάλεια για επισημοποίηση ή ένα επόμενο βήμα. «Είναι πολύ καλά, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς. Δεν της αρέσει να λέει πολλά σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Η Μαρία- Λουίζα δείχνει πολύ ευτυχισμένη και αυτό έχει σημασία», εξηγεί στενή φίλη της.
Εξάλλου ο έρωτας ήρθε τη στιγμή που τον είχε ανάγκη. Η όμορφη κοπέλα μόλις είχε βγει από μια έντονη σχέση που διατηρούσε με τον επιχειρηματία Νίκο Σαΐτη, για χάρη του οποίου είχε γίνει σχεδόν μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, αφού ο επιχειρηματίας ζει και δραστηριοποιείται εκεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved