Ηλίας Αβαντήρας: Ο Έλληνας «Άδωνις» του Armani!
Models

Ηλίας Αβαντήρας: Ο Έλληνας «Άδωνις» του Armani!

Είναι μόλις 20 χρόνων και είναι μέλος στην καμπάνια του Giorgio Armani. O Ηλίας Αβαντήρας πριν από λίγο καιρό ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να φωτογραφηθεί για την καλοκαιρινή καμπάνια για τη σειρά «Armani Exchange».


«Το πρακτορείο με το οποίο συνεργάζομαι στη Νέα Υόρκη με έστειλε στο casting που γινόταν για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση. Πήγα και μετά από λίγες μέρες με ειδοποίησαν ότι με είχαν επιλέξει ανάμεσα σε χιλιάδες άνδρες από όλο τον κόσμο. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω για τον οίκο Armani. Η συνεργασία ήταν άψογη, και μάλιστα κρατήσαμε επαφή για κάποια μελλοντική συνεργασία» τόνισε στο Secret και συνέχισε: «Η Sharam είναι ένα παγκοσμίως γνωστό μοντέλο, αφού έχει κάνει εξώφυλλα στη "Vogue" και έχει συμμετάσχει στις επιδείξεις της Victoria's Secret. Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν πολύ ευγενική και καθόλου σνομπ. Ηταν πολύ ευδιάθετη και όταν της είπα ότι είμαι Ελληνας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας».
Παράλληλα ο Ηλίας Αβαντήρας είναι φαντάρος και υπηρετεί στο Πεζικό. «Μου αρέσει πολύ που είμαι φαντάρος. Προσπαθώ να είμαι συνεπής και να κάνω σωστά αυτό που πρέπει να κάνω. Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω ως ταλαιπωρία».
Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά οι γονείς του κατάγονται από το Μεσολόγγι. Παράλληλα με το modeling έχει στο όνομά του ένα κρεοπωλείο στο Νέο Ηράκλειο, το οποίο δουλεύει ο πατέρας του. Μάλιστα, για ένα πολύ μικρό διάστημα μέχρι να ξεκινήσει το modeling δούλευε και εκείνος εκεί.
«Και τα δύο επαγγέλματα μου αρέσουν πολύ, αν και πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους. Ηταν μια απότομη μετάβαση να βρεθώ από το κατάστημα του πατέρα μου στις διεθνείς πασαρέλες. Θεώρησα ότι μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, οπότε δεν μπόρεσα να την αφήσω ανεκμετάλλευτη. Δεν έχω μετανιώσει όμως. Οποτε είμαι στην Ελλάδα πάντα βοηθάω την οικογένειά μου».
Ο επόμενος στόχος του Ηλία Αβαντήρα είναι να μείνει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. «Θέλω πολύ να μείνω μόνιμα στη Νέα Υόρκη, γιατί εκεί γίνονται πλέον όλες οι διεθνείς καμπάνιες και εκεί μπορώ να δουλέψω καλά και να βγάλω χρήματα. Λόγω της δουλειάς μου, είχα την ευκαιρία να γυρίσω σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης, αλλά όταν πήγα για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη τρελάθηκα. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος ζωής εκεί. Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά. Προσαρμόστηκα αμέσως, παρόλο που ζούσα με τελείως διαφορετικό τρόπο. Ολο αυτό με έβαλε στη διαδικασία να ξεκινήσω να ονειρεύομαι κάποια μέρα να μείνω μόνιμα εκεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved