Ισμήνη Νταφοπούλου: «Ανυπομονώ για τη βραδιά του τελικού»
Models

Ισμήνη Νταφοπούλου: «Ανυπομονώ για τη βραδιά του τελικού»

Η Σταρ Ελλάς2014 και πρόσωπο του www.femall.grΙσμήνη Νταφοπούλου, στις25 Ιανουαρίου δίνει τη δική της μάχη για να αναδείξει την ελληνική ομορφιά στα πέρατα της υφηλίου.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερο άγχος. Φυσικά και θέλω να είμαι μέσα στη 15άδα και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Αποφάσισα να ζήσω αυτή τη μοναδική εμπειρία της προετοιμασίας μέχρι τη βραδιά του τελικού και να την απολαύσω χωρίς άγχος. Είναι γεγονός πως είναι αρκετά δύσκολο για την Ελλάδα να καταφέρει να κερδίσει έναν τέτοιο τίτλο. Και αυτό το λέω γιατί τις πιο πολλές φορές συνηθίζεται οι λατινοαμερικάνικες χώρες να είναι αυτές που κατακτούν τον τίτλο της Miss Universe. Ποτέ όμως μη λες ποτέ!» τόνισε στην Real.
«Τα προγνωστικά μας τοποθετούν σε πολύ δυνατές θέσεις και γενικότερα τα σχόλια είναι πολύ θετικά τόσο εδώ, όσο και από το feed back που παίρνω από την Ελλάδα. Εννοείται πως όλα αυτά με ενθαρρύνουν, προτιμώ όμως να μη δημιουργώ μεγάλες προσδοκίες γιατί πάνω από όλα δεν θέλω να απογοητεύσω τους αν-θρώπους που πιστεύουν σε μένα. Σημασία έχει πως ταξίδεψα στο Μαϊάμι για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, πρεσβεύοντας τις αξίες και τα ιδανικά της χώρας μου στους ανθρώπους εδώ και να κάνω τους Έλληνες υπερήφανους. Υπόσχομαι σε όλους όσοι πιστεύουν σε εμένα πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ανυπομονώ για τη βραδιά του τελικού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved