Τζούλια Νόβα: «Δεν θεωρώ πως είμαι η ομορφότερη»
Models

Τζούλια Νόβα: «Δεν θεωρώ πως είμαι η ομορφότερη»

Η Τζούλια Νόβα σε συνέντευξή της μίλησε για την καταγωγή της από την Ουκρανία ενώ εξομολογήθηκε αν αισθάνθηκε ότι κάποια στιγμή «καβάλησε το καλάμι».

Γνωρίζουμε ότι η καταγωγή σου είναι από την Ουκρανία και ήρθες στην Ελλάδα στα 13 σου χρόνια. Αντιμετώπισες προβλήματα ρατσισμού στην Ελλάδα;
«Όσο θυμάμαι όχι. Όλοι ήταν πολύ ευγενικοί και φιλικοί. Βρήκα παρέα την πρώτη κιόλας μέρα και ας μην μιλούσα Ελληνικά. Μιλούσαμε βέβαια στα Αγγλικά ή και με νοήματα αλλά εκείνη την στιγμή δεν είχε σημασία. Αυτό με βοήθησε να μάθω Ελληνικά σε μερικούς μόνο μήνες και αμέσως να προσαρμοστώ στο καινούριο για μένα περιβάλλον».

Ένιωσες να έχεις καβαλήσει το καλάμι λόγω του ότι έγινες γρήγορα γνωστή;
«Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να το καβαλήσω γιατί δεν θεωρώ πως είμαι η ομορφότερη αντιθέτως νομίζω πως υπάρχουν πολλές κοπέλες που είναι πιο όμορφες από εμένα. Ευχαριστώ όμως όσους με ανέδειξαν και θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτή την εμπειρία».

Παρατήρησες κάποια ενόχληση από τα υπόλοιπα κορίτσια που συμμετέχουν στην μόδα λόγω του ότι προβαλλόσουν περισσότερο στην εκπομπή αλλά και από τα υπόλοιπα media;
«Όχι, δεν παρατήρησα τίποτα τέτοιο».
Πηγή: polispost

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved