Αβαντήρας: «Το μόνο που είχα στο μυαλό μου, ήταν ότι θ' ακολουθούσα το επάγγελμα του πατέρα μου»
Models

Αβαντήρας: «Το μόνο που είχα στο μυαλό μου, ήταν ότι θ' ακολουθούσα το επάγγελμα του πατέρα μου»

Ο Ηλίας Αβαντήρας διαπρέπει ως μοντέλο στο εξωτερικό. Μέχρι τη στιγμή που του έγινε η πρόταση να φύγει για το εξωτερικό και να δουλέψει, του είχε περάσει από το μυαλό του αυτή η προοπτική;

«Καθόλου! Το μόνο που είχα στο μυαλό μου, ήταν ότι θ' ακολουθούσα το επάγγελμα του πατέρα μου. Είχα μια στρωμένη δουλειά, που, λόγω και της οικονομικής κρίσης, ήταν ένα ασφαλές επαγγελματικό έδαφος για μένα. Τυχαία, όμως, είδαν στο πρακτορείο φωτογραφίες μου στοfacebook, κι έτσι ξεκίνησαν όλα» τόνισε στο Hello.
-Ποια ήταν η πρώτη σου δουλειά ως μοντέλο;
«Ήταν εδώ, στην Ελλάδα, για το περιοδικό «Esquire». Έπειτα από αυτό ήρθαν κάποιες συνεργασίες στο εξωτερικό, με προπό σταθμό το Αμβούργο, και ακολούθησαν το Μιλάνο και το Παρίσι.»
-Έχεις περπατήσει σε πολλές διεθνείς πασαρέλες, αν και μικρός στην ηλικία και νέος στο χώρο.
«Μπήκα πολύ ενεργά, ήθελα ν' ασχοληθώ επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Δεν το είδα περιστασιακά και σ' αυτό με βοήθησε πολύ η υποστήριξη των γονιών μου. Με στήριξαν πάρα πολύ, ειδικά ο πατέρας μου.»
- Είναι λίγο οξύμωρο, πάντως, από κρεοπώλης να βρεθείς στην πασαρέλα.
«Δεν το βλέπω έτσι, και τα δύο επαγγέλματα είναι.»
- Έχεις εξυπηρετήσει πελάτες, στο μαγαζί;
«Άπειρες φορές! Άλλωστε, πήγα και σε σχολή κρεοπωλών, για να έχω το συγκεκριμένο δίπλωμα.»
-Η πρόταση να γίνεις μοντέλο του οίκου Armani πώς και πότε ήρθε;
«Έκανα κάποιες πασαρέλες για τους Dsquared στο Μιλάνο και κατόπιν ταξίδεψα στη Νέα Υόρκη. Εκεί έμεινα περίπου ένα χρόνο και η πρώτη μου μεγάλη δουλειά ήταν η συγκεκριμένη καμπάνια του Armani. Ακολούθησαν πολλά περιοδικά.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved